Bir demek çiçektir onlar sevgiyle büyürler

Bir demek çiçektir onlar sevgiyle büyürler

22.06.2017 11:30:40

Özel Berrak Anaokulu öğrencileri, düzenlenen programda yıl boyunca yaptıkları etkinliklerden bir demet sundular.

Özel Berrak Anaokulu öğrencileri, 18 Haziran 2017 tarihinde düzenlenen programda yıl boyunca yaptıkları etkinliklerden bir demet sundular. Mezun olan öğrenciler, mezuniyet belgelerini almanın heyecan ve mutluluğunu yaşadı. Velilerin de katılarak çocuklarının heyecanını paylaştığı ve gururlandığı yıl sonu gösteri programı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları adına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Ardından Berrak minikleri sahne aldı. Bilginler Sınıfı öğrencileri, “Çanakkale Oratoryosu”nu, Kaşifler ve Bilginler Sınıfı öğrencileri, İngilizce dans gösterilerini başarıyla sundular. Bilginler Sınıfı, işaret dili gösterileriyle büyük alkış aldılar. Ardından Kaşifler Sınıfı öğrencileri havai danslarıyla mest ederken, başarılı kostümleriyle de göz doldurdular. Daha sonra “Oynaya oynaya gelin çocuklar” adlı şarkıyı, “Çocuklar var çocuklar” adlı şiir takip etti. Program, Bilginler sınıfı erkek öğrencilerinin “Pandomim Dansı” ile devam ederken, aynı sınıfın kız öğrencileri ise “Kukla Bale Gösterisi” ile sahne aldı. Sundukları renkli gösterilerde özgüvenleriyle de dikkat çeken öğrenciler, geliştirdikleri özellikleriyle güçlü bir şekilde “ben de varım” dediler.

MEZUNİYET TÖRENİ
Özel Berrak Anaokulu ailesi, 6 öğrencisini mezun etmenin gurur, heyecan, mutluluk ve hüznünün yaşadı. Nisa Özçakıcı, Melin Özçakıcı, Berrak Öykü Gürbüz, Yusuf Emir Osma, Ada Derin Aydınlı ve Naz Yücel adlı öğrenciler, mezuniyet belgelerini kurucu Cem Çakır ve öğretmenlerinin elinden tebrikler eşliğinde aldılar. Coşkulu alkışlar eşliğinde keplerini havaya fırlatan mezun öğrenciler, ilkokula da merhaba demiş oldular.
Özel Berrak Anaokulu yıl sonu gösteri ve mezuniyet programı kapanışı 10. Yıl Marşıyla yapıldı. Öğrenci ve öğretmenleri sahnede hep birlikte marşı coşkuyla okudu.
Program sonunda veliler, çocuklarının yıl boyunca yaptıkları çalışmalarının yer aldığı sergiye davet edildi.

Renginar SALİ

YORUM YAP