Bilgiç: Çayırdere’yi Silivri’nin parlayan yıldızı yapacağım

Bilgiç: Çayırdere’yi Silivri’nin parlayan yıldızı yapacağım

16.01.2019 10:57:45

Çayırdere muhtar adayı, “Ben Yunusoğullarından Doğan Bilgiç, Çayırdere'yi Silivri'nin parlayan yıldızı yapmak için göreve talibim. Mahallemizin güzelliklerini ortaya çıkartarak köylümüzün zenginliğine dönüştürmek için elimi taşın altına koymaya hazırım. Tüm köylülerimi sevgi ve saygılarımla selamlıyor, 31 Mart'ta desteklerini bekliyorum” dedi.

Özel sektörde çalışmalarının ardından emekliye ayrıldığını belirten Bilgiç, “Mahalleme hizmet etmek istiyorum, sorunları biliyor, çözüm ve destek için var gücümle çalışmaya hazırım köylülerimin desteğini bekliyorum" dedi...

SU BASINÇ SIKINTISI ÇÖZÜM BEKLİYOR
Çayırdere'de acil yapılması gerekenler sıralamasını aktaran muhtar adayı “Su basıncı ile alakalı bir sorunumuz var. Acilen çözülmesi gerekiyor. İkinci katlara su gitmediği için insanlar kışın kalorifer yerine soba yakmak zorunda kalıyorlar.

YENİ MAZARLIK ALANI İHTİYACI
Mezarlık alanımız dolmuş vaziyette. Cenaze olunca nereye gömüleceği ile alakalı sıkıntı yaşanıyor. İvedilikle yeni bir mezarlık alanı tahsis edilmesi gerekiyor.

GENÇLERİN İSTİHDAM SORUNU
Gençlerimizin önemli bir bölümü işsiz. Onlara iş imkanları, diledikleri gibi istihdam olanakları yaratmak için yetkililer ile gerekli görüşme ve takipleri yapmaya hazır olduğumu belirtmek isterim.

KONDULAŞMA KONUSU
Mahallemizde kondulaşma var, bir çok kaçak yapı ile ilgili yıkım kararları söz konusu. Bunları mahalle ve vatandaşların hakları korunarak, yasaların izin verdiği çerçevede çözüme kavuşturmamız gerekiyor.

ÜST YAPI SORUNLARI
Ara yollarımızda büyük sıkıntılar var.

“MÜCADELE GÜCÜM VAR”
Mahallemizin sorunlarını çözmek, Çayırdere'de yaşayan insanlar daha az sorunlu ve daha güzel bir yaşam sürsün diye gerekli takipleri yapma yeterlilik ve de yetkinliğine sahibim ayrıca bu hususta mücadeleye hazırım” şeklinde konuştu.

ÇAYIRDERE KALKINMA DERNEĞİ KURMA HEDEFİ
Çayırdere'nin kalkınmasına yönelik dayanışma derneği kurma isteğini de belirten Bilgiç, “Çayırdere'de iki kuşaktır futbol oynanmıyor. Hem spor hem de camimizin onarım ihtiyaçlarına yönelik dernek çatısı altında bir organizasyon düşünüyorum” dedi.

“ÇAYIRDERE'NİN GÜZELLİKLERİNİ ZENGİNLİK OLARAK HALKIMIZA DÖNDÜREBİLİRİZ”
“Çok güzel bir göletimiz var ama çok kötü durumda” diyen Çayırdere Muhtar adayı mahalleye destek konusunda değerlendirilecek gelir getirici etkinlikler üzerinde durduğunun altını çizdi. “Kendi imkanlarımız ile bir çok sorunumuzu çözebiliriz. Güzümüzü doğru değerlendirip, insanlarımızı bu hususta ikna edersek, Çayırdere'nin güzelliklerini zenginlik olarak mahalle halkımıza döndürebiliriz” şeklinde konuşan Bilgiç, bu konuda öncülük yapmaya hazır olduğunu ifade etti.

ORMAN GELİRLERİNE ADİL DAĞITIM SÖZÜ
Orman gelirlerinin adil şekilde dağıtımı konusuna da vurgu yapan Çayırdere Muhtar Adayı Doğan Bilgiç, bu konu üzerine hassasiyetle yaklaşacağının sözünü verdi.

“ÇAYIRDERE'Yİ SİLİVRİ'NİN PARLAYAN YILDIZI YAPMAK İÇİN MUHTARLIĞA TALİBİM”
Çayırdere muhtar adayı sözlerini şöyle tamamladı: “Ben Yunusoğullarından Doğan Bilgiç, Çayırdere'yi Silivri'nin parlayan yıldızı yapmak için göreve talibim. Mahallemizin güzelliklerini ortaya çıkartarak köylümüzün zenginliğine dönüştürmek için elimi taşın altına koymaya hazırım. Çayıdere halkının desteğiyle çok daha güzel bir mahalleye kavuşmamız mümkün. Mahallemizde taş üstüne taş koyan herkese teşekkür ediyor, tüm köylülerimi sevgi ve saygılarımla selamlıyor, 31 Mart'ta desteklerini bekliyorum.”

Sevginar SALİ

YORUM YAP