Bezeyiş, şampiyonları ödüllendirdi

Bezeyiş, şampiyonları ödüllendirdi

22.03.2018 10:11:25

Silivri Emlak Odası sahibi Rıza Bezeyiş, Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü Sporcularını ödüllendirdi.

17-18 Şubat tarihlerinde İstanbul Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi'nde Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen İstanbul Okçuluk Turnuvası'nda 9-10 yaş kategorisinde erkeklerde 1. olan Ata Efe Bıyıklı; takım halinde erkeklerde 1.olan Ata Efe Bıyıklı-Kuzey Yalım-Dora Terzioğlu; 9-10 yaş bayanlarda 1. olan Defne Tuncel yine takım halinde2. olan Defne Tuncel-Yağmur Topal-Irmak Atıl Silivri Emlak Odası sahibi ve SİOKGSK üyesi Rıza Bezeyiş tarafından ödüllendirildi.

BEZEYİŞ: DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK
SİOKGSK yöneticilerinin de katıldığı ziyarette Emlak Odası sahibi Bezeyiş, “Bizleri bir kez daha gururlandıran sporcularımızı ayrı ayrı kutlarım. Kısa zamanda Silivri'mizin adını bu özel spor ile güzel yerlere taşıdılar. Okçuluk sporuna verdiğimiz destek konusunda Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü ile ne kadar doğru bir karar aldığımızı bir kez daha görmüş olduk. Bu başarıların artarak devam edeceğine inancımızla birlikte desteklerimiz devam edecektir. Bu vesile ile değerli sporcu kardeşlerimi kutlar, başta Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü Başkanımız Sayın Tamer Bıyıklı olmak üzere, antrenörlerimizi ve tüm yönetim kurulumuzu tebrik ederim” dedi.

BIYIKLI: İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ
Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tamer Bıyıklı, “Bizlerden önce sporcularımıza verdiğiniz destek için kulübümüz adına teşekkür ederim. Kısa zamanda verdiğimiz emeklerin karşılığını almaya başladık. Önümüzde Türkiye şampiyonası var. Desteklerinizle Silivri'mize bir de Türkiye Şampiyonluğu kazandırmayı hedefliyoruz. Sporcularımıza ve bizlere göstermiş olduğunuz bu özel ilgiden dolayı tekrar teşekkür ederim” dedi. Haber Merkezi

YORUM YAP