Beyciler’de sanat şenliği

Beyciler’de sanat şenliği

11.05.2016 10:37:41

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu Mustafa Elibol'un ve İlkokulu ise Ayşegül Şencan'ın müdürlüğünde “Sanat Şenliği” düzenledi. 5 Mayıs Perşembe günü düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, okul yöneticileri, CHP İlçe Kadın Kolları temsilcileri, öğretmen ve veliler katıldı.

ÖĞRETMENLERDEN RESİM VE FOTOĞRAF SERGİSİ
“Sanat Şenliği” programı kapsamında önce okulda Resim ve Fotoğraf Sergisi açıldı. İlçemiz öğretmenlerinden Ömer Faruk Küçükkaya, Sedef Aydoğdu, Naciye Aydın, Mahmut Yılmaz, Galip Şeker, Yasin Agin, Yavuz Yağız ve Mustafa Elibol'un birbirinden güzel resim ve fotoğraf eserlerinin sergilendiği serginin açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay tarafından hayırlı olsun dilekleri eşliğinde yapıldı. Eserler sahipleriyle birlikte ilgi ve beğeniyle incelendi.

PAMUK PRENSES VE YEDİ CÜCELER
Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Zeliha Keskin, ilk ve ortaokulu öğrencileriyle hazırlamış olduğu “İngilizce Şenliği” kapsamındaki Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler tiyatrosu ve mini konser okul salonunda sergilendi. Öğrencilerin oyunculuk yetenekleri alkış alırken, konser de beğeni topladı.


Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » E-Twinning Koordinatöründen İl’de seminer

YORUM YAP