Beyciler’de ‘Dünya Pİ Günü’ kutlamaları

Beyciler’de ‘Dünya Pİ Günü’  kutlamaları

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulunda,  temelde matematiğe dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinlikler ile 'Dünya Pİ Günü' kutlandı.

Öğrenciler, Dünya Pi Günü'nü matematik öğretmenleri İrem Civelek'in önderliğinde düzenlenen etkinlikle kutladı. Öğrenciler program kapsamında günün anlam ve önemini, pi sayısının hesaplanışını anlatırken matematik ile ilgili şarkılarını söylediler ve tiyatro gösterilerini gerçekleştirdiler.
Matematik öğretmeni İrem Civelek gerçekleştirdiği konuşmasında, ‘'Yapılan tüm etkinlikleri öğrencilere matematiği sevdirmek ve matematiğin korkulacak bir ders olmadığına dikkat çekmek için hazırladık. Bu programı hazırlamamda beni destekleyen okul müdürüm Mustafa Elibol ve okul müdür yardımcım Kahraman Burak Sancak'a ve çalışmamda benden desteklerini esirgemeyen öğretmen arkadaşlarım Aslıhan Dikmen, İmren Karamanlı ve emeği geçen tüm hocalarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.'' dedi.
Okul müdürü Mustafa Elibol, ‘'Öğretmenlerimiz klasik eğitim öğretim anlayışının dışında yeni metotlar da uygulayarak öğrencilerimizin akademik ve sosyal başarılarını yükseltmek için çalışmalar sergiliyorlar. Programda emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım dedi.
Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay programın sonunda, ‘'Beyciler Matematik Dehalarını Arıyor'' yarışması kapsamında dereceye giren öğrencilere ödüllerini vererek öğrencileri tebrik etti.
Program sonunda matematik sınıfında eTwinning projeleri kapsamında hazırlanan ve Pi Günü için hazırlanan afiş sergisinin açılışı yapıldı. Milli eğitim müdürü Ahmet AY açılış sırasında emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek sergi alanını gezdi ve öğrencilerin projelerini dinledi. Velilerin programa katılımı oldukça yoğundu.
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Muhtemel 31 Mart tablosu

YORUM YAP