Beyaz Melekler Türkiye 3.’sü oldu

Beyaz Melekler Türkiye 3.’sü oldu

28.09.2016 10:10:33

Silivri Lions Beyaz Melekler Spor Kulübü sporcuları, Bocce Şampiyonası'ndan Türkiye 3.lüğü ile döndü.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Şehit Ömer Halisdemir adına, Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenen Türkiye Bocce Şampiyonası sona erdi. Federasyon tarafından Belek Turizm Merkezi'nde bir otelde düzenlenen şampiyonaya 45 ilden 125 spor kulübünü temsilen toplam 243 sporcu katıldı. İlçemiz Lions Beyaz Melekler Spor Kulübü de şampiyonada yer aldı. İlk maçını İzmir Çiğlı'ya karşı 8-5, ikinci maçını Adıyaman'a karşı 12-4 alan takımımız gruptan çıktı. Yarı finalde ise Kocaeli temsilcisini 8-4 yenerek Türkiye ilk 4'e kaldılar. İlçemiz takım sporcuları Mahmut Arıcı ve Şenol Sezer kulüplerinin ismini Türkiye 3.'lüğüne yazdırmayı başardı.
Dereceye giren sporculara ödülleri Birol Aydın, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkan Vekili Sadettin Akçi ve yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

ÖZDOĞAN: DESTEK SİZDEN, BAŞARI BİZDEN
Silivri Lions Beyaz Melekler Kulüp Başkanı Mesut Özdoğan, sporcularını ve antrenörleri Yavuz Ergen'i tebrik ederek, kendilerine destek olan Silivri Kaymakamı Faruk Bekârlar ve Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a teşekkür etti. Özdoğan, “Destek sizden, başarı bizden” dedi.

Renginar SALİ

YORUM YAP