Belediyenin yükü azaldı, çiftçilerin işi görüldü

Belediyenin yükü azaldı, çiftçilerin işi görüldü

26.05.2020 21:28:24

Silivri Belediyesi vatandaştan gelen taleplere cevap vererek karşılıkla ‘kazan', ‘kazan' örneklerini çoğaltmayı sürdürüyor. Çiftçiler hayvanları için çok zor bulunan bulunsa da balyası 25 TL'den satıldığı için temin etmekte güçlük çektikleri, çayır otu istedi, belediye boş alanları biçerek otları almalarına müsaade etti…

Kavaklı Muhtarlarından Gökan Yıldız çiftçilerimizin yüzünü güldüren aynı zamanda belediyenin iş yükünü de azaltan yeni uygulamayı şöyle paylaştı ve teşekkür etti: “Silivri Belediyemizden saman ve arpa dağıtımı için geldiklerinde, şakayla karışık “çayır otu” talep eden hayvancılarımız olmuştu. Belediye yetkilileri ise “Başkan Bey'e iletelim, olabilir” deyip gittiler. Yalan yok; siyaseten söylediler sanmıştık. Hayvancılık yapan çiftçimizin “çayır otu” talebi de bu sabah itibari ile Silivri Belediyemiz tarafından karşılandı. ‘Mutlu Silivri'de Mutlu Çiftçiler' adına teşekkürler Volkan Yılmaz.”

Silivri Belediyesi çayır otu talep eden çiftçiler için otları biçti ve ücretsiz  olarak almalarına müsaade etti. Taşıma konusunda da pek çok çiftçimize yardımcı olundu. Çiftçiler uygulamadan mutlu, Başkan Yılmaz'a teşekkür paylaşımında bulundular… Uygulamada bir sonraki adım belediyenin işaret ettiği alanlarda çitçiler biçme işlemini kendileri yapacak.

YORUM YAP