XXXXX

Belediyenin Acemi Kültür Ve Sosyal İşleri Müdürüne İthaf Olunur

Silivri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, Devlet Hastanesi ile birlikte son olarak diyabet hakkında bir sağlık semineri düzenledi. İlan edilen saatte başlamayan etkinliğe katılmak üzere gelen kişiler de programı izlemeden ayrıldı. Belediyenin çiçeği burnunda Kültür ve Sosyal İşleri Müdüresi olanların olduğu gibi aktarılmasına pek içerlemiş. ‘danışmanı’ Kaan Göktaş da sormuş muhabirimize: “Siz doktor musunuz nereden biliyorsunuz şeker hastalarının saat 10’a kadar aç kalamayacağını?”.
Biz biliyoruz da sen bilmiyorsan öğren Kaan…
Saat 10.00’da yapılacağını ilan ettiğiniz programda ücretsiz şeker ölçümü yapılacağı duyurusunda bulunuyorsunuz. Program saat 10.50’de başlıyor. Şeker sorunu olan bir insan bu saate kadar en az iki kez yemek yemiş olmalı. Sizinki hizmet değil eziyet bunu da çok iyi biliyorsunuz. Kaan Göktaş bilmiyorsa doktor olan Şebnem Bozçalı biliyordur. Yok o da bilmiyorsa söyleyecek bir şey yok!
Son etkinliği bırakıp biraz geriye gidelim. Kültür Merkezi’nde düzenlenen hangi seminerde katılımcı sayısı 10’u geçti çok merak ediyorum… “Bilgilerinizi halka aktarın” diye davet ettiğiniz insanları boş salonlara konuşturmaktan bıkmadınız mı, sıkılmadınız mı, utanmıyor musunuz? Sırf iş olsun diye yaptığınız programların halka ulaştırılamaması konusunda ne zaman bir tedbir alacaksınız?
İş bilmeyip, çokbilmişlik taslama ayıbı da size yeter her halde…
Ya işinizi iyi ve doğru yapın, ya da kabahatinizi bilip susmasını bilin.
Düzenlediğiniz etkinliğe de bir zahmet edip katılın, insanları karşılayın (gelen giden yok kimi karşılayalım diye düşünüp katılmıyorsunuz muhtemelen)!

Haberin devamı 08.12.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP