Belediyeden Tıp Bayramı yemeği

Belediyeden Tıp Bayramı yemeği

14.03.2017 09:46:25

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçe genelinde hizmet veren hekimleri yemekte ağırladı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, her yıl olduğu gibi bu sene de 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle hekimlerle bir araya geldi. Silivri Belediyesi ev sahipliğinde, Tabipler Odası Silivri Temsilciliği'nin de yer aldığı yemek, Garden Restorant'ta yoğun katılımla gerçekleşti. CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Rumeli Üniversitesi Meslek Yüksek Okul Müdürü Halk Sağlığı Uzmanı Doç.Dr. Oğuz Özyaral, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcılarının da katıldığı yemekte, Silivri Belediyesi sağlık çalışanları da yer aldı. İstanbul Tabipler Odası Silivri Temsilcisi Fethi Bozçalı ve CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, gecede selamlama konuşmaları yaparak hekimlerin bayramını kutladı.

IŞIKLAR: 14 MART, HERKESİN EŞİT ŞEKİLDE HİZMET ALDIĞI GÜN BAYRAM OLACAK
Başkan Işıklar, gecede gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi: "İstanbul işgal altındayken ona tepki gösteren tıp öğrencileri, işgali protesto için toplanarak bir bağımsızlık mücadelesi başlatmış. Doktorlarımızın, hekimlerimizin çevresini değiştirmeye çalışmasının, özgürleştirme mücadelesinin bayrağı olmuş 14 Mart. Sürekli dalgalanmasını, hiç durmamasını temenni ediyorum. Sosyal bir devlet anlayışıyla insanı insan yapan bütün değerleri koruyan, doğuştan gelen hak olarak kabul edilen sağlığın, maddiyattan öte kullanımının önünün açılması halkımızın ve bizim ortak temennimiz.

“SİZLERİN İNSANA BAKTIĞI GİBİ, BİZ DE BU ŞEHRE BAKIYORUZ”
Yerel bir yönetici olarak biz de küçük bütçelerle, elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Bilmek acıyı artırır derler, sağlık çalışanlarına çok iş düşüyor. Bizleri hastalıklı bir toplum haline getirmek isteyen zihniyete karşı mücadele vermek zorundasınız. Tıp Bayramının sağlık sektöründe çalışan sizleri hatırlamak ve sağlığın önemini bir kez daha hatırlatmak amacıyla büyük önem taşıdığını düşünüyorum. Sizlerin insana baktığı gibi, biz de bu şehre bakıyoruz. İlçemizin sorunlarına doğru teşhis koyup, zenginliklerimizin birilerine peşkeş çekilmesine engel olarak, bu ilçeyi aydınlık ve modern bir geleceğe hazırlamak konusunda çalışıyoruz. Ben Tıp Bayramı'nın; siyasileştirilmeden, sosyal devlet ilkesiyle, herkesin aynı hizmeti aldığı gün bayram olacağına inanıyorum. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum."

Konuklar, yemekte sahne alan İbrahim Orçin eşliğinde keyifli bir akşam geçirdi.

YORUM YAP