XXXXX

Belediye Esnafa Olan Borçlarını Ödeyecek

Silivri Belediyesi, ilçe esnafı borçlarının Haziran’a kadar ödenmesi ile ilgili aldığı kararı uygulamaya hazırlanıyor. Silivri esnafı ile ödenmeyen borçlar sebebiyle ticari ilişkilerin sekteye uğraması sonucu yaşanan iki taraflı sıkıntıların çözümü yönünde ciddi bir kararlılık ve gayret söz konusu.
Silivri Belediyesi, ilçe sınırlarına hapsolsun demiyorum ama ticari konularda esas olan bölge esnafımız olmalı. Öncelik yerli esnafa verilmeli. Karşılıklı anlaşma ile herkes üzerine düşeni en iyi şekilde ortaya koymalı.
Silivri’nin kalkınması yerli esnafı, yatırımcı ve girişimcileri ile mümkün olduğu için yerel yönetim de bu kritere gerekli hassasiyeti göstermeli.
Maddiyat yüzünden bozulan ilişkileri borçların ödenmesi ile yeni ve sağlıklı bir sürece taşımayı hedeflediklerini belirten yerel yöneticilerimiz umarım en kısa sürede bu konuyu çözüme kavuşturur.

SAHİL DÜZENLEMESİ
Kuşkusuz mevcut düzenin değişmesi, yenileme çalışmaları süresince iş yerlerinin hizmet veremeyecek olmasının sıkıntıları olacak. Düzenleme çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak, yeni halin beğenilmesi olumsuzlukları unutturacak. Tebdili mekanda ferahlık vardır unutmayalım. Canlılık, hareketlilik ve cazipliğin kendiliğinden gelmediğini gördük. Daha fazla zaman kaybetmeye gerek yok.

SAKARYA, MOBİLYA
SEKTÖRÜNE EL ATTI
Turgay Sakarya, Bellona Bayii’nin açılışını 28 Nisan 2011 Perşembe günü saat 13.00’da gerçekleştiriyor. Alibey Mahallesi Karamustafa Sokak, No: 28’de açılacak mağaza hayırlı uğurlu olsun.

HAYATIN ALTIN KURALLARI
Göğün her yerde mavi olduğunu anlamak için dünyayı dolaşman gerekmez.
Bak, aynı zamanda da baktığını gören ol.
Geldiğin zaman boşluk dolduran değil, gittiğin zaman yeri doldurulamayan ol.
Her duyduğuna inanma, elindekinin hepsini harcama ve istediğin kadar uyuma.
Seni seviyorum derken inanarak söyle.
Özür dilerken karşındakinin gözlerinin içine bak.

Devamı 26 Nisan 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP