Bekirli’ye Atatürk Parkı kurulacak

Bekirli’ye Atatürk Parkı kurulacak

11.07.2019 12:42:11

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, hayırsever iş insanı Andon Arakelyan'la birlikte Bekirli Mahallesi'nde incelemelerde bulunarak Atatürk Parkı adı verilecek alanın düzenlenmesini kararlaştırdılar.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Bekirli sakinlerinden gelen talepler üzerine 7 Temmuz 2019 Pazar günü mahalleyi bölgemiz hayırsever iş insanlarından Andon Arakelyan'la birlikte ziyaret etti.
Kendilerine MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve ilçemiz eğitimine Arakelyan ailesinin hayırlarına vesile olan eğitim gönüllüsü İnci Aydar ve Eşi Arif Aydar da eşlik etti.

ATATÜRK PARKI KURULACAK
Bekirli Muhtarı Siyami Orta ve vatandaşlarla birlikte Çocuk Parkı'nda incelemelerde bulunarak yenilenmesi, alanın düzenlenerek daha kullanışlı hale getirilmesi, Atatürk Büstü ve kamelyaların eklenmesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi'ne rehabilitasyon havuzu kazandıran ve ilçemiz tüm çocukların yüzme dersleri almalarına vesile olan, Gazi İlkokulu Anasınıfı'nı baştan yenileyen ve okula devasa Atatürk heykeli kazandıran Andon ve Alev Arakelyan, hayırlarına bir yenisini daha yapmaya ve ilçemize katkı sunmaya hazırlanıyor.
Renginar SALİ

YORUM YAP