Bek: En rahat siyaset yapılacak parti İyi Parti’dir

Bek: En rahat siyaset yapılacak parti İyi Parti’dir

22.02.2020 10:20:55

İyi Parti Silivri İlçe Başkanlığı, II. Olağan Kongresi öncesi parti merkezinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve kendilerine gösterilen teveccühten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

İyi Parti Silivri İlçe Başkanı Ahmet Refik Bek ve yönetimi, 23 Şubat 2020 Pazar Günü gerçekleştirecekleri II. Olağan Kongreleri öncesi Perşembe günü basın mensuplarını ağırladı. Bek, partilerine gösterilen ilgiden memnuniyetini dile getirerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BEK: BİZE GÖSTERİLEN TEVECCÜHTEN  MEMNUNUZ
Yapılan sohbette ilçemizde, özellikle de köylerde İyi Parti'ye gösterilen teveccühten dolayı memnuniyetini dile getiren Bek, görevi devraldığı iki aylık süreç içerisinde, henüz sahaya çıkamamalarına rağmen üye sayılarının yüzde yüz artarak 450 civarına ulaştığını paylaştı. İlçe Başkanı Bek, en rahat siyaset yapılacak partinin İyi Parti olduğunu da dile getirdi.

“SİLİVRİ SORUNLARINI ÇÖZMEK ADINA CHP İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”
CHP İlçe Başkanı Berker Esen'in görevini büyük bir heyecanla yürüttüğünü paylaşan Bek, Silivri'nin sorunlarının çözümü konusunda ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarının ilçemize yönlendirilmesi adına işbirliği içinde çalışacaklarını ifade etti.

“KÖYLER “HAYALET” OLMAKTAN KURTULUR, HİZMET EŞİT ŞEKİLDE DAĞILIR”
Yıllardır konuşulan ve son günlerde yine gündeme gelen yeni ilçelerin oluşumuna ilişkin fikrinin de sorulduğu İyi Parti Silivri İlçe Başkanı Refik Bek, kapatılan belde belediyelerinden sonra köylerin statülerini kaybettiklerini ancak tam anlamıyla mahalleye dönüşemediklerini ve “hayalet gibi” göründükleri, orada yaşamlarını sürdüren vatandaşların hizmet alamadıklarından ve mahallelerde nüfusun sürekli artışından dolayı yeni ilçe oluşumunun doğru olacağını ve buna olumlu baktığını paylaştı. Renginar SALİ

YORUM YAP