Bayramlaşma programı belli oldu

Bayramlaşma programı belli oldu

2.07.2016 11:34:10

Silivri Kaymakamlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma programının bayramın ilk günü olan 5 Temmuz Salı günü saat 10.00'da Öğretmenevi Bahçesinde yapılacağı bildirildi.

Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, her yıl Ramazan Bayramında gerçekleştirilen protokol bayramlaşması için yapılan programı açıkladı. Bayramlaşma, Ramazan Bayramının birinci günü olan 5 Temmuz Salı günü, Garnizon Komutanlığı, Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, kamu kurum ve kuruluşları, mahalle muhtarlıkları, sivil toplum kuruluşları ve yerel basının katılımıyla saat 10.00'da Öğretmenevi Bahçesinde gerçekleşecek.

BEKARLAR BAYRAM MESAJI YAYIMLADI
Faruk Bekarlar, Ramazan Bayramı münasebetiyle yayımladığı kutlama mesajında şunları kaydetti: “Milli ve dini bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, küskünlerin barıştığı, düşkünlerin hatırlandığı ve toplumun millete dönüştüğü anlamlı ve özel günlerdir. Bu anlamına ve önemine uygun şekilde 5 Temmuz 2016 tarihinde idrak edeceğimiz Ramazan Bayramını tüm kamu personelimize ve ailelerine, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımıza, tüm milletimize ve İslam âlemine huzur, mutluluk ve esenlikler getirmesini dileyerek kutluyorum."
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP