Başkandan protokol iftarı

Başkandan protokol iftarı

7.06.2017 13:11:36

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, muhtarlar ve ana protokol üyelerini eşleriyle birlikte iftar yemeğinde ağırladı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe ana protokol üyelerine Garden Restaurant'ta iftar yemeği verdi. Eşli davet yapılan yemekte, iftar duasının okunmasıyla oruçlar açıldı. Yemeğe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Hakan Karaaslan, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Rumeli Üniversitesi Rektörü Salih Aynural, Devlet Hastanesi Başhekimi Sadık Balcı, Başkan Yardımcıları, SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, Silivri geçmiş dönem Kaymakamlarından Mesut Demirkol, oda başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, AK Parti ve CHP Belediye Meclis Üyeleri, belediye birim amirleri, muhtarlar ve eşleri katıldı. Silivri Belediyesi Fasıl Ekibi, Ramazan ayına özel ezgileriyle iftar yemeğine renk katarken, sema gösterisi de ilgiyle izlendi.

IŞIKLAR: SİLİVRİ'DEKİ UYUM BİZİ DAHA İYİSİNİ YAPMAK İÇİN CESARETLENDİRİYOR
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar iftarda gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi: “Bu mübarek ayın kutsiyetini yaşamak için, beraber olmak için burada bulunan bütün konuklarımıza teşekkür ediyorum, şeref verdiniz. Silivri'de kamusuyla, yerel yönetimiyle, yerel siyasetiyle çok uyumlu bir çalışmanın olduğunu, güzel işlerin yapıldığını Türkiye'de örnek projelerin, örnek güzelliklerin yaşandığını görüyoruz.
Tüm bunlar, ilçemizde yaşamanın güzel olmasına, ilçemizde huzura, yarınlara, geleceğini Silivri'de umabilme düşüncesine ve güvene yansıyor. Bu uyumun sağlanması konusunda gösterilen gayreti en yakından gören, izleyen bir arkadaşınızım ve biz sadece üzerimize düşeni kolaylaştırma konusunda, daha ileriye taşıma konusunda çalışmaya devam edeceğiz. Bize cesaret veren sizin hoşgörünüz. Bu mübarek ayın kutsiyetini, birbirimizi görebilme fırsatını sağlayan, bizleri onurlandıran bütün konuklarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum.”
Haber Merkezi

YORUM YAP