Başkan Yılmaz, köy okullarının üzerinden elini çekmiyor

Başkan Yılmaz, köy okullarının üzerinden elini çekmiyor

23.08.2020 11:12:23

KADINLARA SÖZ VERDİĞİ ÜZERE Başkan Yılmaz, köy okullarının üzerinden elini çekmiyor

Kütüphane, bilgisayar odası, tiyatro sahnesi derken Başkan Volkan Yılmaz, 12 köy okulumuzda bulunan 75 tuvaletin hijyen ve çağdaş koşullara uygun şekilde yenilik çalışmasını da başlattı.

Silivri Belediyesi, 12 köy okulumuzda bulunan 75 tuvaleti ECA Serel (Elginkan Holding) Vitrifiye ve Kütahya Porselen Seramik'in ürün sponsorluğunda yenilemek için start verdi. Sayalar, Danamandra ve Çayırdere'de yenileme tüm hızıyla devam ediyor… 9.Geleneksel Kadıköy Karpuz Yarışması'nda halka seslenen Başkan Volkan Yılmaz, önemli bir çalışmanın daha müjdesini verdi. ECA Serel (Elginkan Holding) Vitrifiye ve Kütahya Porselen Seramik'in ürün sponsorluğunda Silivri Belediyesi işçiliğinde 12 köy okulumuzda bulunan 75 tuvalet baştan aşağı yenileniyor.

Sayalar, Danamandra ve Çayırdere'de çalışmalar başladı. Seri bir biçimde tüm köy okulları tuvaletlerinin geleceğimizin emanetçileri çocuklarımıza yakışır şekilde kısa sürede yenileceği bilgisi verildi.

YILMAZ, KADINLARA VERDİĞİ SÖZÜ TUTUYOR

Seçim çalışmalarında özellikle kadın seçmene, çocuklarının eğitim şartlarını iyileştirmek adına söz veren Volkan Yılmaz, Belediye Başkanlığında bu buna yönelik hassasiyetini her geçen gün yeni hizmetlerle sürdürüyor. “Dezavantajlı kesimlere” yönelik duyarlılık vaadini de gündemden düşürmeyen Silivri Belediye Başkanı, acil ihtiyaçların karşılanması noktasında yerel yönetim faaliyetlerini sürdürüyor.

KÖY OKULLARINA KÜTÜPHANE, BİLGİSAYAR ODASI VE KONFERANS SALONU

Kadıköy Karpuz Yarışmasında köy okullarına yapılan yatırımlara değinen Başkan Yılmaz: “Hanımefendilere, ‘Bütün yatırımlarımız sizin çocuklarınıza olacak.' dedik. Silivri Belediyesine hiçbir yük getirmeden bir kampanya başlattık. Silivri'de bulunan 12 tane köy okulumuzdan başlayarak kütüphanesi olmayan, bilgisayar odası olmayan, tiyatro sahnesi olmayan köy okulu kalmayacak dedik. Bu kapsamda merkeze en uzak köylerimizden Danamandıra, Çayırdere ve Sayalar'dan başlayarak kütüphane, bilgisayar ve tiyatro salonlarını bitirdik. Kadıköy mahallemizdeki Şehit Olcay Özcan İlkokulundaki hem kütüphaneyi hem de Ziya Gökalp Tiyatro Salonunu tamamladık.” diye konuştu.

“12 KÖY OKULUMUZUN TUVALETLERİNİ YENİLİYORUZ”

Köylerde bulunan okulların tuvaletlerinin de yenilendiğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Köylerdeki çocuklarımızın şehirdeki standartlarda eğitim almaları için şimdi yeni bir kampanya başlattık. 12 tane köy okulumuzun tuvaletlerinin tamamını a'dan z'ye yenileyip hijyen standartlarında yepyeni, prıl pırıl bir hale getirerek sizlere hediye edeceğiz. Bunu yaparken bir farkındalık olsun istiyoruz. Hamasi söylemlerin yerini eylemlere ve icraatlar bırakılması gerektiğini söylüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sevginar SALİ

YORUM YAP