Başkan Yılmaz’dan, DP’ye hayırlı olsun

Başkan Yılmaz’dan, DP’ye hayırlı olsun

14.11.2019 09:58:35

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, geçtiğimiz ay yapılan kongre sonrası yeniden Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanlığına seçilen Halide Avlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek ‘hayırlı olsun' dileğinde bulundu. 

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ile birlikte genel kurul sonrası güven tazeleyen Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.

YILMAZ: DEMOKRAT PARTİ, TÜRK SİYASAL HAYATININ EN ÖNEMLİ SİYASİ PARTİLERİNDEN BİRİ

Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Volkan Yılmaz, şunları söyledi: “Kongreniz ülkemize, ilçemize ve partinize hayırlı uğurlu olsun. Demokrat Parti, Türk siyasetinde çok önemli hizmetler yapmış, çok önemli görevler almış bir parti. Bu ülkeye başbakanlar, cumhurbaşkanları çıkarmış bir siyasi gelenekten gelen parti. Ülkemizde demokrasinin yeşermesinde önemli katkıları var. Biz Milliyetçi Hareket Partisi %2-3'lerdeyken de verdiğiniz mücadeleler ortada. Onun için verdiğiniz mücadeleye saygı duyuyorum. Kongrenizin de tekrar hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah hayırlı görevler nasip etsin diyorum.”

AVLU: KENTİMİZ ADINA ATACAĞINIZ HER ADIMDA YANINIZDAYIZ

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Halide Avlu ise, “Bizde sizlere tekrardan hoş geldiniz diyoruz. Her zaman Silivri'mizde daha güzel çalışmaların olmasından yanayım. Amaç Silivri'ye hizmet. Herkesin görüşüne saygımız sonsuz ama ben daima doğrunun yanında olmayı ve savunmayı tercih ediyorum. Silivri'nin yararına atacağınız her adımda Demokrat Parti Silivri ilçe Başkanlığı olarak sizin yanınızda dururuz” dedi.

Ziyaret, karşılıklı sohbet eşliğinde devam etti.

Hazal BAŞARAN

 

YORUM YAP