Başkan Bozoğlu’ndan dolu dolu bir bayram

Başkan Bozoğlu’ndan dolu dolu bir bayram

15.08.2019 10:42:48

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Kurban Bayramı süresince katıldığı birçok programın yanı sıra mahallelere çat kapı ziyaretler yaparak vatandaşların bayramlarını tebrik etti.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İstanbul Milletvekili Nevzat Şatıroğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Uymaz, Nazif Barış Çiftçioğlu, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile birlikte Gümüşyaka, Çanta, Değirmenköy, Büyükçavuşlu, Kavaklı ve Ortaköy Mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretler sırasında sokak sokak gezerek vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Bozoğlu ve beraberindekiler, kendilerine sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram temennisinde bulundu. “Bayramlar Paylaştıkça Güzel” sloganından hareketle mahalle mahalle dolaşan partililer; vatandaşlarla hasbihal edip talep ve düşüncelerini dinledi, esnafa hayırlı işler diledi, bayramlaşmanın ardından çocuklara hediyeler verdi, büyüklerin ellerini öpüp dualarını aldı.

AK Partililerin ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten mahalle sakinleri, Başkan Bozoğlu'nun kendilerini hiç yalnız bırakmadığını dile getirerek teşekkürlerini sundular.

“BAYRAM COŞKUSUNUN TÜM İNSANLIĞA MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

Kurban Bayramı'nın dünya genelinde huzur ve barışa vesile olmasını temenni eden Başkan Bozoğlu, mesajında ise şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli hemşerilerim öncelikle tüm İslam elemi tarafından büyük bir özlem ve sevinçle beklenen feyzi ve bereketi ile aile, eş, dost, akraba ve komşu ilişkilerini kuvvetlendiren mübarek Kurban Bayramınızı şahsım ve teşkilatım adına en kalbi duygularla tebrik ediyorum. Bizleri millet olarak yüz yıllar boyunca ayakta tutarak, birbirimize kenetlenmemize vesile olan manevi bayramlarımızdan Kurban Bayramının dünya genelinde huzur ve barışa vesile olmasını temenni ediyor, sağlık, mutluluk, huzur ve selametle aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte daha nice bayramlar geçirmenizi yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Saygı sevgi ve hürmetlerimle…”

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP