Başarı Belgeleri neden verilemedi?

Başarı Belgeleri neden verilemedi?

21.10.2017 12:02:17

Başarı Belgesi alacak eğitimcilerden oluşan listenin İlçe Kaymakamı Ali Partal tarafından onaylanmadığından, söz konusu belgelerin verilemediği iddia edildi.

Bilindiği gibi her eğitim-öğretim yılı eğitimcilere Başarı Belgeleri verilir. Ülkemiz şartlarında bu belgeler çoğunlukla belli sendika üyelerine verilmekte. Bu belgelerin yöneticilikte puan değeri olması nedeni ile puanlarının yükseltilmesi amacı ile ödül ve başarı belgesi verildiği hususunda şikâyetler eksik olmamakta.

PARTAL, BAŞARI BELGESİ LİSTESİNE ONAY VERMEDİ Mİ?
İlçemiz Başarı Belgeleri listesinin ise İlçe Kaymakamı Ali Partal tarafından onaylanmadığı iddiası gündemde. Bu nedenle belgelerin verilemediği öğrenildi.
Partal'ın söz konusu listeyi onaylamama gerekçesi olarak ise MEB'in 3-21 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirdiği Yönetici Adaylarının Sözlü Mülakatlarıyla ilgili, Türk Eğitim-Sen Sendikası yöneticileri tarafından ortaya çıkarılan ve ülke gündemine düşen Noter Onaylı Torpil Listeleri ve akabinde başlatılan soruşturmayı gösterdiği alınan duyumlar arasında. Başarı Belgeleriyle ödüllendirilmesi önerilen isimler arasında ise söz konusu Noter Onaylı Torpil Listeleri'nde yer alan aynı okul yöneticilerin olduğu öğrenildi. Bu nedenle soruşturmanın sonucunun beklenmesi uygun bulundu.

Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Rumeli mimarlarından barınak projeleri
Sonraki »

  1. kadem inanlı kadem inanlı

    Okullar ve organizasyonlar için ödül madalyası ihtiyacını karşılamak amacıyla madalya yaptırmak isteyen öğretmenlerimize, madalya hakkında bilgileri,görsel örnekleri sitemizde paylaşarak okullarımızın hizmetine sunmaktayız. https://madalyaburda.com Okullar ve organizasyonlar için ödül madalyası ihtiyacını karşılamak amacıyla madalya yaptırmak isteyen öğretmenlerimize, madalya hakkında bilgileri,görsel örnekleri sitemizde paylaşarak okullarımızın hizmetine sunmaktayız.Siteniz makul anlamda topluma faydalı olacak içerikler hakkında bilgi sağladığı için size teşekkürlerimi sunarım.

YORUM YAP