Barlas: Hakkaniyet içinde, görev yapmayı borç biliyorum

Barlas: Hakkaniyet içinde, görev yapmayı borç biliyorum

5.04.2019 10:20:35

Cumhur İttifakı MHP Meclis Listesinden 1. sıradan meclise girmeye hak kazanan, Silivri'yi İBB meclisinde de temsil etmesi beklenen Sami Barlas, 31 Mart seçimleri ile ilgili teşekkür etti.
Barlas, geride bıraktıkları seçim sürecine ilişkin duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Siyasi çalışmalarımız süresince, seçim faaliyetleri esnasında ve 31 Mart sandık sonuçlarında ilgi ve desteğini esirgemeyen, şahsım ve başkan adayımız, meclis üyelerimize güvenen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Ayrı bir parantez de seçim boyunca büyük bir özveri ile çalışan AK Parti İlçe Başkanımız Mutlu Bozoğlu, ilçe yönetimi ve teşkilatımızın tüm birimleri ile partililerimize açmak ve onlara da teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
Cumhur İttifakı ruhunu büyük bir vatan, millet, bayrak, ezan sağduyusuyla benimseyen MHP'li kardeşlerimiz ve bu birlikteliğine itimat eden seçmenlerimize de minnettarım.

Bizlere oy vermiş olsun veya olmasın, tüm Silivri'ye hiçbir ayrım ve öncelik göz etmeksizin kentimiz ve toplumumuzun tüm kesimlerinin ihtiyaç ve de beklentilerini gözeterek adil bir şekilde, hakkaniyet içinde, görev yapmayı borç biliyorum.
Volkan Yılmaz başkanımızla söz verdiğimiz gibi Silivri'yi hak ettiği hizmet, yatırım, çalışmalar ve güzel geleceğe ivedilikle kavuşturmayı Allah nasıp etsin inşallah diyorum.
Aydınlık günler, güzel çalışmalar, Silivri'yi hak ettiği değere kavuşturacak projelerin hayat bulduğu vesilelerle buluşmak dileğiyle…”

YORUM YAP