Barlas: Güçlü Türkiye’nin inşasında üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz

Barlas: Güçlü Türkiye’nin inşasında üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz

29.10.2020 09:36:31

İBB ve Silivri Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Sami Barlas 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Barlas'ın bayrama ilişkin duygu ve düşünceleri açıklamasında şöyle ifade buldu: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Aziz Milletimizin verdiği mücadele sonucunda Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümünü idrak etmenin gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.

Asırlar boyu hürriyetinden ve onurundan taviz vermektense ölmeyi tercih eden aziz milletimizin iradesine pranga vurulamayacağını, şahlanışının, küllerinden yeniden doğuşunun nişanesi, bu topraklar üzerinde söylenecek sözlerin bitmediğini, kendi kaderi üzerinde hiç kimsenin müdahil olamayacağını tüm dünyaya, kanıyla ve canıyla ilan etmiştir.

“GÜÇLÜ TÜRKİYE'NİN İNŞASINDA HEPİMİZ ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEĞİZ”

Unutmamalıyız ki bugün geçmişimizden aldığımız güçle, Cumhuriyetimizin 100. yılına ezelden ebede büyük umutlar ve emin adımlarla, birlik ve beraberlik içerisinde yürürken ülke olarak önümüze koyduğumuz hedefleri tek tek gerçekleştirerek, güçlü Türkiye'nin inşasında hepimiz üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; canlarını bu vatan, millet ve devlet uğruna feda eden, sahip olduğumuz tüm değerleri bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Aziz Milletimizin, Silivrili Hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

YORUM YAP