Balkan Evi Projesi’ne Işıklar’dan destek

Balkan Evi Projesi’ne Işıklar’dan destek

7.04.2017 15:53:49

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile buluşan Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi, seçim desteği için teşekkür ettiler Balkan Evi projeleri için destek sözü aldılar.

Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Taner Şafak Başkanlığında Salı günü Belediye Başkanımız Özcan Işıklar'ı makamında ziyaret etti.
Şafak ziyaret hakkında bulunduğu değerlendirmede, “Bulgaristan'da gerçekleştirilen genel seçimlerde sandık merkezlerine gidip oy kullanabilmemiz için bizlere otobüs ile ulaşım desteği veren Belediye Başkanımıza, Derneğimiz adına teşekkür plaketi taktim ettik. Ayrıca Belediye Başkanımıza Yönetim Kurulumuzun hazırladığı Balkan Evi Projemizi sunduk. Bulgaristan ve Balkan göçmenlerimizin kültürünü, yaşayış tarzını, gelenek ve göreneklerini, giyim tarzı ve Balkan mutfağını tanıtmak amacıyla inşa edilecek olan Balkan Evi ilçemizde yaşayan göçmenlerimizi bir araya getirecektir. Projemize gerekli tüm desteği sağlayacağı sözünde bulunan Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUM YAP