Baldöktülere Altın Hizmet madalyası

Baldöktülere Altın Hizmet madalyası

21.02.2017 16:04:36

Şerife ve Nurullah Baldöktü, Cumartesi günü Kayseri'de Nuh Naci Yazgan Üniversitesinde düzenlenen törende desteklerinden dolayı teşekkür plaketi ve altın hizmet madalyası ile onurlandırıldılar. Çevre ve Şehircilik Bakanının ödüllerini takdim ettiği Baldöktü çifti Mehmet Özhaseki'den Silivri'deki okullarının Nisan ayında planlanan açılışına katılma sözü aldılar. Silivri'ye yeni hayır müjdelerini de ilk kez Hürhaber aracılığıyla paylaştılar...

Şerife ve Nurullah Baldöktü her geçen gün yeni bir hayır işiyle daha ülkelerine hizmet ve adlarını ölümsüzleştirmeyi sürdürüyorlar.

ŞERİFE VE NURULLAH BALDÖKTÜ'YE NNYÜ'DEN TEŞEKKÜR VE ALTIN HİZMET MADALYASI
Kayseri'nin Nuh Naci Yazgan Üniversitesine; İki Öğrenci Yurdu, Bir Kapalı Spor Salonu ile Açık Spor Kompleksi kazandıran Şerife ve Nurullah Baldöktü'ye teşekkür plaketleri ve hizmet madalyalarını Kayseri'ye 21 yıl belediye başkanlığı yapan şu an Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki bizzat takdim etti. Ödül töreninde Baldöktü çiftinin torunları Cem ve gelini Zeynep Akşehirlioğlu da hazır bulundu.
Kayseri'de bulunan Nuh Naci Yazgan Üniversitesinin gelişmesine katkıda bulunan hayırseverler için 18 Şubat 2017 tarihinde NNYÜ Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezinde bir ödül töreni düzenlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, bir önceki dönem Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milletvekilleri, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İlçe Belediye Başkanları, üniversite yetkilileri ile öğrenciler hayırseverleri onurlandırmak üzere düzenlenen törene katıldılar.

ÖZHASEKİ: KAYSERİLER DOĞDUKLARI TOPRAKLARA BORCUNU HAYIRSEVERLİKLERİYLE ÖDÜYORLAR
Bakan Özhaseki, Ahi Evran ve Seyyid Burhaneddin geleneğinde yoğrulan Kayserilerinin doğdukları topraklara borcunu hayır işleyerek ödemesine dikkat çektiği konuşmasında ‘kalp' ile ‘nefis' vurgusunda bulundu, ülkesine hizmet etmekten duyduğu gururu paylaştı ve Kayseri'ye bağlılığının altını çizdi.
Törende yapılan konuşmalarda Nuh Naci Yazgan Üniversitesine kendi adını verdiği bir erkek öğrenci yurdu ve kapalı spor salonu ile eşi Şerife Baldöktü adına kız öğrenci yurdu ile açık spor kompleksi yaptıran Nurullah Baldöktü ve eşine üniversite yetkilileri ve il idarecileri defalarca teşekkür ettiler.

HASESKİ, ŞERİFE BALDÖKTÜ LİSESİ EK DERSLİK VE UYGULAMA OKULUNUN AÇILIŞI İÇİN SİLİVRİ'YE GELECEK
Nurullah Baldöktü, törende Bakan Mehmet Özhaseki'yi Silivri'de bir yıl içinde tamamladığı Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine yaptırdığı 16 ek derslik ve Uygulama Anaokulu açılışına katılmaya davet etti. Bakan Özhaseki, Referandum sürecinin ardından kararlaştırılacak bir tarihte açılış için Silivri'ye gelmeye hayırseverimize söz verdi.

BALDÖKTÜ'DEN SİLİVRİ'YE İKİ PARK MÜJDESİ
Yıkılan Şerife Baldöktü Sağlık Ocağının yerine kendi ve eşi adına iki park yapmak üzere Silivri Belediyesi ile görüşmelerinin sürdüğünü belirten Nurullah Baldöktü bu konunun da en kısa sürede netliğe kavuşturulacağını belirtti.

BALDÖKTÜ: ÖMRÜM ELVERDİKÇE DEVAM EDECEĞİM
Dededen, babadan gelen hayırseverlik geleneğini ömrü el verdikçe sürdürmek istediğini belirten Baldöktü, “Ben hayata istediğim her şeye sahip oldum. Hangi işe el attıysam değerlendi. Doğduğum topraklara, doyduğum topraklara ve ülkeme borcumu Allah izin verdiği sürece ödemek için elimden geleni yapmaya devam edeceğim” diyerek duygularını ifade etti.
Sevginar SALİ

YORUM YAP