Baldöktü’nün sultanları göz kamaştırdı

Baldöktü’nün sultanları göz kamaştırdı

5.06.2017 10:25:13

Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, “Şerife'nin Sultanları” adını verdikleri muhteşem bir defileye imza attı.

“Şerife'nin Sultanları” adı verilen defilede Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Giyim Üretim Teknolojisi Alanı 11 ve 12. sınıf öğrencileri, emeklerini sergiledi.
Bölüm öğretmenleri; Hayriye Gökçınar, Nesrin Nurlu Keleş ve Yağmur Üsten'in destekleriyle hazırlamış oldukları birbirinden şık kostümleri ve yöresel kıyafetleriyle büyük bir heyecan içinde podyuma çıkan liseliler, özel tasarımlarıyla büyük alkış aldı.
Defile Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sakine İzgi, veli, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla İpek Akşehirlioğlu ve Cem Akşehirlioğlu Konferans Salonunda gerçekleşti. Öğrencilerin hazırlamış oldukları abiye kıyafetlerle başlayan defilede yöresel kıyafetler ve yöresel danslar büyük beğeni topladı. Ülkemizin çeşitli yörelerinden renkli kıyafetler göz doldurdu.

İZGİ, TEBRİK ETTİ
Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sakine İzgi, “Şerife'nin Sultanları” adlı defilesinde yeteneklerini sergileyen Giyim Üretim Teknolojisi Alanı 11 ve 12. sınıf öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti, emekleri için teşekkür ederek, bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi.
Renginar SALİ

YORUM YAP