Baldöktü, MEB Emekli Genel Müdürü Balıbey’i ağırladı

Baldöktü, MEB Emekli Genel Müdürü Balıbey’i ağırladı

10.09.2019 11:10:58

Hayırsever iş insanı Nurullah Baldöktü, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Emekli Genel Müdürü Ömer Balıbey'i Silivri'de ağırlayarak yaz boyunca ilçemize kazandırdığı okullara yaptığı peyzaj düzenlemelerini gezdirdi ve gerçekleştirdiği tadilatlar hakkında bilgi verdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Emekli Genel Müdürü Ömer Balıbey, geçen hafta Silivri'ye gelerek hayırsever iş insanı ve eğitim gönüllüsü Nurullah Baldöktü'nün konuğu oldu. Baldöktü, misafirine ilçemize kazandırdığı okulları gezdirdi, buralara yapılan peyzaj düzenlemelerini gösterdi ve tadilat çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Ziyaretler esnasında Şerife Baldöktü Anaokulu'nda Okul Müdürü Hülya Bulut ve ekibi, okul işleyişi, öğrenci sayısı ve eğitim-öğretim hakkında bilgi paylaştılar. Hayırsever iş insanı Nurullah Baldöktü, Nurullah Baldöktü İlkokulu ve Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden sonra son olarak anaokulunda da başlattığı bahçe peyzaj çalışmaları hakkında Ömer Balıbey'e bilgi verdi. Anaokulunda planlanan çalışmalar arasında tamamlanan Bahçe Piyanosu, Balıbey'in büyük beğenisini kazandı.
Baldöktülerin Silivri'ye kazandırdığı eğitim kurumlarında 2019-2020 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını inceleyen Balıbey, eğitime gönül veren, kazandırdığı okullarla Silivri eğitime büyük destek sunan Nurullah Baldöktü'ye ilgisi, duyarlılığı, katkısı ve hayırları dolasıyla teşekkür etti.
Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Emekli Genel Müdürü Ömer Balıbey, ziyaretlerde bir araya geldiği eğitimcilere de yeni 2019-2020 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını ve çalışmalarında başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.

Renginar SALİ

YORUM YAP