Ayeş: 24 Haziran milat olacak

Ayeş: 24 Haziran milat olacak

20.04.2018 12:09:21

Mevcut koşullarda baskın genel ve Cumhurbaşkanlığı kararı alan hükümet için sandıktan çıkan sonucun tam bir hayal kırıklığı olacağını iddia eden CHP Belediye Meclis Üyesi Semih Ayeş, “24 Haziran 2018 tarihinde halkın oyuna ve sandığa sahip çıktığı, Türkiye adına değişimin, umudun ve demokrasinin yeniden ülkeme geleceği bir milat olarak görüyorum” dedi.

MHP'nin önerisi ve AK Parti'nin olumlu yaklaşımı ile kısa bir sürede verilen baskın genel ve Cumhurbaşkanlığı seçim kararını değerlendiren Semih Ayeş, görüşlerini şöyle yansıttı:

AYEŞ: BU KARAR GÖSTERİYOR Kİ MEVCUT YÖNETİMİN ÜLKEMİZE VEREBİLECEĞİ UMUT KALMAMIŞTIR

“Dilerdim ki halkı temsil eden tüm partilerin ortak karar alarak belirleyeceği bir tarihte seçim kararı alınmalıydı. Bu karar gösteriyor ki mevcut yönetimin ülkemize verebileceği umut, üretebileceği bir politika kalmamıştır. Toplumun sıkıştırıldığı OHAL sebebiyle konuştuğundan, yazdığından çekindiği bir mobing ortamında sandıktan çıkan sonuç, bu kararı alanlar için hayal kırıklığı olacaktır.

Halk nezdinde baskın seçim olarak adlandırılan bu kararın cevabını sandıktan çıkacak sonuçla hep birlikte vereceğiz.

“SİYASİ POLEMİKLE ÜLKE YÖNETİLMEZ”

Ekonomik açıdan bilinmezlerle dolu olan bir ortamda, esnafın, sanayicinin kredi borçlarıyla ve faizlerle boğuştuğu karamsar durumda siyasi polemikle ülke yönetilmez.

Güçlü ülke için milli ve yerli üretim yapmak yerine samanı dahi ithal ettiğimiz bir durumdayız. Bu vahamete sebep olanlar ise kışın klima, yazın da soba satışlarıyla enflasyon belirleyerek ülkeyi güllük gülistanlık göstermekte.

24 Haziran 2018 tarihinde halkın oyuna ve sandığa sahip çıktığı, Türkiye adına değişimin, umudun ve demokrasinin yeniden ülkeme geleceği bir milat olarak görüyorum.”

YORUM YAP