Aydilge ve Özgün’den müzik şöleni

Aydilge ve Özgün’den müzik şöleni

56. Silivri Yoğurt Festivali kapsamında ikinci gün sahne programları göz doldurdu. Finalde arka arkaya sahne alan Aydilge ve Özgün, Silivrililere muhteşem bir müzik şöleni yaşattılar. 

Silivri Belediyesi 56. Yoğurt Festivali 2. günü sahne programı Majör İstanbul ekibinin mini konser programıyla başladı. Beydans Grubunun halk oyunları ve Kültür Merkezinin Salsa Gösterisiyle devam eden festival programında ilk gece olduğu gibi Yoğurt Yeme Yarışması düzenlendi. Yoğurt dolu tepside altını bulmak için çabalayan yarışmacılar, kısa sürede altını bularak yarışmayı tamamladı.

AYDİLGE ENERJİSİYLE COŞTURDU
Popüler dizilerin müziklerini yapan pop müzik sanatçısı Aydilge, 56. Yoğurt Festivali'nde sahne aldı. Enerjisiyle kendine hayran bırakan Aydilge, sevilen şarkılarını Silivrililer için seslendirerek gençleri coşturdu.

ÖZGÜN: SİLİVRİ'DE YAŞADIĞINIZ İÇİN ÇOK ŞANSLISINIZ
Gecenin finalinde ise pop müziğinin sevilen yorumcusu Özgün sahne aldı. Silivri'yi çok sevdiğini, konserden önce sahilde yürüdüğünü söyleyen Özgün, “Silivri'de yaşadığınız için çok şanslısınız. Denizi, çay bahçeleri, güler yüzlü insanlarıyla Silivri'yi çok sevdim” dedi. Down Sendromlu çocuğu olan Özgün, sahneye çıkan Silivrili down sendromlu Umut ile yakından ilgilendi. Özgün'ün şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden binlerce Silivrili dev bir koro oluşturdu.

Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki YERELDEN
Sonraki » Temmuz Meclisi karara bağlandı

YORUM YAP