Avlu: Yaptık, yine yapabiliriz

Avlu: Yaptık, yine yapabiliriz

5.10.2019 11:59:15

19 Ekim 2019 Cumartesi günü gerçekleştirecekleri genel kurula tüm Silivrilileri davet eden DP İlçe Başkanı Halide Avlu, “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı” dedi ve ekledi: “Birlikte, beraberce çok daha güzel yarınları inşa edebileceğimizi kanıtlama zamanı. Yaptık yine yapabiliriz, tekrar başarırız      yeter ki isteyelim ve inanalım…”

Silivri'de ilçe kongre heyecanı tüm partilerde devam ederken, en erken tarihte genel kurulunu Demokratlar gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

GENEL KURUL 19 EKİM'DE
Halide Avlu, Demokrat Parti Silivri İlçe Teşkilatının olağan genel kurulunu 19 Ekim 2019 Cumartesi günü 12.00 – 17.00 saatleri arasında Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Fuaye salonunda gerçekleştireceklerini duyurdu.

İL BAŞKANININ KATILMASI BEKLENİYOR
8 asil ve 8 yedek yönetim kurulu üyesi ve de başkan ile yeni dönem yönetimini şekillenecek olan Silivrili Demokratların, genel kurullarına İl Başkanları Ekrem Eray Arda'nın katılımı da bekleniyor.

AVLU'DAN TÜM DEMOKRATLARA AÇIK DAVET
3. dönem için aday olan, 7 yıldır Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanlığı görevini yürüten Halide Avlu, genel kurul arifesinde tüm Demokratları partilerine sahip çıkmaya, dayanışma ve birlik içinde hareket etmeye davet etti. “Bir köşeye sinmek, ülke yönetiminden elini ayağını çekmek Demokratlara yaraşır bir durum değildir hiçbir zaman da olmayacak. Bu ülkenin her bölgesinde, taşında toprağında emeği olan bir siyasi misyonun mensupları olarak Türkiye'nin ihtiyaçlarına cevap verecek, beklentilerini karşılayacak kudrete sahip olduğumuzu kanıtlama zamanı.

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATI”
Kimse Demokratları küçümseyemez, önemsizleştiremez yaptıklarımızı yapacaklarımızın teminatı olarak tarih yazdı… Silivri'de Demokrat Parti'ye kendini yakın hisseden, geçmişte görev alan herkesi kongremize bekliyoruz.

“YİNE BAŞARABİLİRİZ…”
Birlikte, beraberce çok daha güzel yarınları inşa edebileceğimizi kanıtlama zamanı. Yaptık yine yapabiliriz, tekrar başarırız yeter ki isteyelim ve inanalım…” dedi.

Sevginar SALİ

YORUM YAP