Avlu: Senet ile seçimin zamanı çabuk gelir!

Avlu: Senet ile seçimin zamanı çabuk gelir!

29.12.2020 10:48:44

Demokrat Parti'nin hizmet geleneğine dikkat çekerek “Biz koltuk değil hizmet partisiyiz” diyen Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, seçimler konusunda uyarıda bulundu.

Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, genel ve yerel iktidarı toplumun sorun ile beklentilerinden uzak olmakla eleştirirken, seçim konusunu değerlendirdi.

AVLU: FUZULİ HARCAMALAR VE GÖSTERİŞ MERAKLARI İLE ÜLKEYİ BİTİRDİLER
Gazetemize gündemi yorumlayan Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, genel iktidara “Fuzuli harcamalar ve gösteriş merakları ile ülkeyi bitirdiler” şeklinde yüklenirken, yerel yönetimin hizmet ile yatırım tasarruflarını da yerindelik açısından sorguladı.

YATIRIM YERİNDELİK ELEŞTİRİSİ
Silivri Belediyesi'nin asfalt çalışmalarına değinen Avlu, “İnsanlar açlık sınırında hayatta kalma mücadelesi verirken var olan asfaltı kazıyıp yenisinin yapılmasının sırası mı?” dedi ve İBB ile Silivri Belediyesi ve Karayollarının 300 metre arayla üst geçit yapımını eleştirdi.

“BOZDUKLARINI DÜZELTİP GİTSİNLER”
Demokrat Parti olarak ‘yarın seçim olacak' gibi çalıştıklarını ifade eden Avlu, “Erken seçim gibi de değil ama 2023'ü de bekleyecek gibi durmuyor gidişat. Şahsen erken seçim yapılmasını savunmuyorum ama halkı talebi de yaşanan durumlardan sebep bu yönde yoğunlaşıyor. Bence ülkeyi bu hale getirenler düzeltmeden gitmesinler” şeklinde konuştu.

“ENGİNYURT, PARTİMİZE SİNERJİ KATTI”
MHP'den ihracı sonrası Demokrat Parti'ye katılan Cemal Enginyurt ile yeni bir sinerji yakaladıklarının altını çizen Silivri İlçe Başkanı Avlu, “Cemal Enginyurt çok isabetli bir karar verdi. Demokrat Parti'ye katılımların devamı da geliyor. Yerel dinamitlerde de ciddi oranda bir hareketlilik, Demokratların yuvalarına dönüşü, yeni simaların saflarımıza katılımları dikkat çekiyor” dedi.

“TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR”
Salgın nedeniyle sahada çok aktif olmasa da teşkilatlanma çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Avlu, geçtiğimiz günler İl Başkanlığı Teşkilatlanma sorumluları ile Silivri'de toplantı yaptıklarını, üye çalışmaları ve faaliyet programlarını ele aldıklarını aktardı.

“KOLTUK DEĞİL HİZMET PARTİSİYİZ”
“Biz koltuk değil hizmet partisiyiz. Oturmaya değil hizmet etmeye geliyoruz” diyen Avlu, “6 kere gittik, 7 defa geri geldik. Bu halk kimin ne yaptığını, hizmeti de niyeti de iyi okuyor. Demokrat Parti kadroları yine hizmet ve yönetime geliyor… Merkez Sağ'daki açığı bizden başkası dolduramaz. Türkiye'nin bizlere ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

“KESER DÖNER, SAP DÖNER”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yöneltilen Türkçe ezan eleştirilerine de değinen Avlu, “Programı düzenleyen, hoca görevlendirmesini yapan Diyanet… Hocaya ezanı Türkçe okumasını Ekrem İmamoğlu mu söylemiş?! Bunlar hep oyun, tuzak! Keser döner, sap döner ayarını bozduğun kantar gün gelir seni tartar demek istiyorum iktidara. Her şeyin hesabı sorulur. Bunun için çok dikkatli olmak lazım” diye süreci yorumladı.

“SENET İLE SEÇİM ZAMANI ÇABUK GELİR”
Açıklamalarının sonunda Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, Merhum Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in şu sözleri ile yaptı: “Senet ile seçim zamanı çabuk gelir” ve ekledi “Demokratlar bu ülkeyi yeniden iyileştirmeye, eksik kalan yerlerini inşa etmeye hazır.”
Sevginar SALİ

YORUM YAP