Avlu: Sahte demokratlarla demokrasi olmaz

Avlu: Sahte demokratlarla demokrasi olmaz

28.10.2016 10:42:38

Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, ilçe başkan yardımcıları İskender Karpuzoğlu ve Namık Orman ile birlikte siyasi faaliyetlerine devam ediyorlar. Türkiye'nin her zamankinden çok Demokrat Parti ruhuna ihtiyaç duyduğunu belirten Avlu, “Sahte demokratlarla demokrasi mümkün değil” dedi.

“İlçe Başkan Yardımcım İskender Karpuzoğlu ve Namık Orman ile birlikte partimizin çınarlarından Çayırdereli Rahim Köse'yi ziyaret ettik. Rabbim acil şifalar versin.
Muhtarın kimliği olmaz, herkese eşit hizmet diyorlar muhtarlarımız sonsuz saygı ve desteği hak ediyor. Çayırdere muhtarımız Mustafa Sönmez'i ziyaret ettik.
Ayrıca Seymen muhtarımız Sıtkı Akıncı'ya başsağlığı ziyaretinde bulunduk. Muhtarımızın annesine Allah'tan rahmet diliyoruz bir kez daha” diyen ilçe başkanı Halide Avlu, Demokrat Parti'yi Silivri'de yaşatma gayretlerinin artarak devam edeceğini belirtti.
Türkiye'nin her zamankinden çok Demokrat Parti ruhu ve anlayışına ihtiyaç duyduğunu belirten Avlu, kişisel menfaat gözetmeksizin memleket sevdasıyla hizmet anlayışından hiçbir zaman vazgeçmeyeceklerin söyledi. Avlu, “Sahte demokratlarla ne kadar demokrasi olduğunu aşikar. Halkımızı demokrasiyi özümsemiş anlayışa destek vermeye davet ediyorum. Gerçek demokrasi sevdalılarının birleşeceği ve en güçlü olabileceği yer Demokrat Parti. Bir diğer anlayış farklılıklarını daha ifade eden Avlu, “Biz halkı ayağımıza çağırmıyor, yanına gidiyoruz” dedi.
Hakları Kurullarının Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları Hakkındaki Yönetmeliğin 13. maddesi gereğince Kamuoyunun bilgisine sunulur.”
Haber MERKEZİ

YORUM YAP