Avlu: Demokratlar sorumluluklarının bilincinde

Avlu: Demokratlar sorumluluklarının bilincinde

21.11.2018 09:43:25

TBMM ve Genel Merkez temaslarını Hürhaber'e değerlendiren Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, “Siyasi sorumluluklarımız ve etkinliğimizin bilincindeyiz, gerekeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal'a TBMM'deki makamında hayırlı olsun ziyareti için Ankara'ya giden Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve beraberindekiler, Uysal ile birlikte bir de toplantı yaparak güncel meseleleri değerlendirdiler.
Meclis ziyaretinin ardından yerel seçimler ve ülke gündemine dair istişarelerde bulunmak üzere Genel Merkezi ziyaret eden Avlu ve beraberindeki heyeti Genel Merkez yetkilileri karşıladı, Genel Başkan Uysal da burada gerçekleştirilen toplantıya iştirak etti.
Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muhammet Kelleci, "Partimizin Türk siyasi hayatında ve demokrasisinde son derece etkili, haklı ve önemli bir yeri var. Teşkilatlarımızla birlikte birlikteliğimizi perçinleyecek bu buluşmanın ise son derece önemli" dedi.
Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ertan Küçükay, 2 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek Temsilciler Meclisi (Kurucular, Genel İdare Kurulu, Yüksek Haysiyet Divanı üyeleri, Merkez Karar Kurulu üyeleri, il ve ilçe başkanları ile belediye başkanlarını içeren genişletilmiş toplantı) toplantısı organizasyonu için çalıştıklarını ve burada yerel seçimlere yönelik strateji ve kararların alınarak yol haritası belirleneceğini ifade etti.
Ekonomik İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Şahinalp, ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik krizle ilgili bir sunum yaptı.
Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nuri Efe ve Genel Sekreter Arslan Salman da selamlama konuşmasının ardından istişarelerde bulunmak üzere teşkilat temsilcilerine sözü bıraktı.

AVLU: TÜRKİYE DE SİLİVRİ DE DEMOKRAT'LARIN KATKILARIYLA DAHA GÜZEL VE MUTLU
Ankara temaslarını Hürhaber'e değerlendiren Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, “TBMM çatısı altında Demokrat Partinin adının tekrardan var olması çok güzel bir gelişme bizim için de ülkemiz adına da bunu öncelikle belirtmek isterim. Genel Başkanımız ile yaptığımız görüşmelerde yerel seçim sürecine yönelik istişarelerde bulunduk. 2 Aralık'ta gerçekleştirilecek kapsamlı teşkilat toplantımızın ardından da Mart 2019 süreci hakkında parti olarak izleyeceğimiz yol haritası netleşecek. Demokrat Parti her zaman olduğu gibi ülkemizin çıkarları, halkımızın refahı adına atması beklenen adımları atacaktır. Türkiye de Silivri de Demokrat Partililerinin katkılarıyla daha güzel ve mutlu varlığını sürdürecektir.
Merhum Cumhurbaşkanlarımız Adnan Menderes, Süleyman Demirel, Turgut Özal'ın mirası, murisleri olarak bu yolda yürümenin onurunu, gururunu Afyonkarahisar Milletvekili Genel Başkanımız Gültekin Uysal ile bir kez daha yaşıyoruz. Bir çivi deyip geçmeyin; bir çivi, bir nalı kurtarır… Bir nal bir atı kurtarır… Bir at bir yiğidi kurtarır… O yiğit de vatan kurtarır” şeklinde konuştu.
Haber
Merkezi

YORUM YAP