Avlu: Bu vefasızlık niye diye düşünüyorum!

Avlu: Bu vefasızlık niye diye düşünüyorum!

28.02.2020 10:32:14

Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Hürhaber ziyaretinde siyasi vefasızlık eleştirisinde bulundu ve gündemdeki Silivri Belediye Başkanının mahalle ve Dilek İmamoğlu'nun Silivri ziyaretlerini değerlendirdi.

Gazetemizi ziyaret eden Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Hürhaber İmtiyaz Sahibi Sevginar Sali'ye Silivri gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

AVLU: BU VEFASIZLIK NİYE DİYE DÜŞÜNÜYORUM!
Demokrat Parti'nin bir siyaset okulu olduğunu ifade eden Avlu, Silivri'de iktidar partilerinde görev yapan bir çok ismin geçmişte Demokrat Parti'de bulunduklarını belirterek iddiasını destekledi. Konuyla ilgili değerlendirmelerini sürdüren DP İlçe Başkanı Avlu, “Bir şeye çok üzülüyorum… Bakıyorum da geldikleri konumu geçmişte Demokrat Parti iktidarlarına borçlu olanlar şimdi bizden yüzünü çeviriyor. Bu kadar vefasızlık niye diye düşünüyorum. Bence onlar da, hatta bugün iktidar oldukları için bulundukları partiler de bunu düşünsün…” şeklinde konuştu.

“BAŞKAN SORUN TESPİTİ YAPMASIN, ÇÖZÜM SÜRECİNİ DENETLESİN”
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın son dönemde gerçekleştirdiği yoğun mahalle ziyaretlerine de değinen Avlu, “Belediye Başkanının zamanını böyle şeyler ile harcamasına üzülüyorum. Mahallenin ihtiyaçlarını en iyi muhtarlar bilir. Ne gerekiyorsa belediye birim müdürlerine iletirler. Başkan Beyin eksiklik ya da sorunları yerinde tespit etmesinden ziyade çözüm sürecini işletme ve denetleme sorumluluğu var” dedi.

“KADINLARIMIZIN MAHALLE EVİ DEĞİL, İŞ EVİNE İHTİYACI VAR”
Mahalle Evleri ile ilgili geçmiş dönem başlayan ve yeni dönemde de yenileri eklenerek sürdürülen hizmet projelerini eleştiren Avlu, “Mahalle Evi nedir? Çeşitli el işi kursları veriliyor tamam da bizim kızlarımız o tarz işlere ilgi duyuyorlarsa zaten anneleri, anneannelerinden öğrenmiştir çoktan. Bizim kadınlarımızın mahalle evine değil, iş evine ihtiyacı var. Onlara iş imkânı yaratacak bir çalışma yapıyorsa belediye hep birlikte destek olalım. İncik boncuk işlerini bıraksınlar artık” diye değerlendirmelerini sürdürdü.

DİLEK İMAMOĞLU'NUN SİLİVRİ ZİYARETİNİ ELEŞTİRDİ
İBB Başkanı Dilek İmamoğlu'nun Silivri ziyaretine de değinen Avlu, “Ne davet edenler belli, ne davet edilen katıldığı programı belli ki gerektiği gibi incelememiş. Programı düzenleyenler davet krizini, “görüşmeye siyaset bulaştırmak istemedik” şeklinde açıklıyor! İBB ve Silivri Belediye Başkan eşlerini davet etmeyeceksiniz o zaman! Baş siyaset temsilcilerinin eşlerini davet ediyorsunuz burada siyaset olmasın istiyorsunuz! Organizasyon yanlış, program hatalı. Kimin ne yaptığı belli değil…” şeklinde konuştu.
Haber Merkezi

YORUM YAP