Avlu: AK Parti’nin sonu geldİ

Avlu: AK Parti’nin sonu geldİ

7.03.2018 10:20:02

AK Parti'nin Demokrat Parti ile Saadet Partisini ‘ittifak' konusunda gündemde tutmasını değerlendiren DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, her iki partinin emanet oylarına işaret ederken, “AK Parti ne yaparsa yapsın sonunun geldiğini herkesten daha iyi bilip görmekte. Hani bir lâf vardır ya; doktor "artık, ne yerse yesin" demiş. AK parti içinde durum aynıdır” dedi.

Avlu'nun seçim ittifaklarına yönelik değerlendirmesi aynen şu şekilde: “Medyanın; Demokrat Parti (DP) ve Saadet Partisi'nden (SP) söz edip, gündemde tutmasından AKP'nin rahatsız olması gayet doğal. Çünkü DP ve SP'si, AK Parti'ye büyük oy kaybettirecek partilerdir. Bu iki partiye ait seçmen oylarının, büyük bir kısmının, AK Parti'de emanet olduğu, AK Parti tarafından da, bu iki parti ve seçmenleri tarafından da bilinmektedir. AK Parti bu emanet oyların, DP ve SP'sinin içinde olacağı bir ittifaka gideceğinden emin olduğu için, binde üç oyu olan partiyi bile, ittifaka dahil etmek zaruretinde kaldığını görüyoruz.
AK Parti ne yaparsa yapsın sonunun geldiğini herkesten daha iyi bilip görmekte. Hani bir lâf vardır ya; doktor "artık, ne yerse yesin" demiş. AK parti içinde durum aynıdır. Hak yerini bulup, ülke ve milletin huzura kavuşacağı günler yakın.”
Sevginar SALİ

YORUM YAP