Avcılara Güçlü Başkan adayı

Avcılara Güçlü Başkan adayı

28.04.2017 09:40:04

Silivri Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Derneği 30 Mayıs 2017 Pazar günü olağan genel kurulunu gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Yaşar Kovan'ın yeniden aday olmadığı genel kurul sürecinde Mesut Güçlü'nün Başkan adaylığı üzerinde uzlaşıldı; son söz üyelerde.

SİLİVRİLİ AVCILAR YENİ BAŞKANINI SEÇİYOR
1960 yılında kurulan ve yaklaşık olarak 25 yıldır Yaşar Kovan'ın Başkanlığını yaptığı Silivri Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Derneği, 30 Nisan 2017 Pazar günü saat 13.00'da Silivri Stadı karşısındaki Çağrı Pastanesinde olağan genel kurulunu gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

MESUT GÜÇLÜ BAŞKANLIĞA ADAY
Yaşar Kovan'ın yeniden aday olmadığı genel kurulda Mesut Güçlü görevi devralmaya talip. Bin 300'e yakın üyesi bulunan derneğin 40'ın üzerinde Türkiye Şampiyonlarına katılım sağlayan lisanslı atıcı sporcusu var.

SPOR KULÜBÜ İBARESİ GELİYOR
Genel Kurula ilişin Yaşar Kovan'ın aday olmama kararı sonrasında Mesut Güçlü'nün başkanlığı üzerinde uzlaşma sağlandı. Kongrede yeni başkan ve yönetim seçiminin yanı sıra dernek tüzüğünde de değişiklikler yapılacak. Buna göre dernek isminden “amatör balıkçılar” ibaresi kaldırılarak “spor kulübü” eklenecek.

14 MAYIS'TA TRAP YARIŞI
Mesut Güçlü, yenilenen yönetim ile dernek üyelerinin güvenine talip olurken, ilk etkinliklerinin 14 Mayıs'ta Seymen'de trap atışları olarak ilan etti.

SİLİVRİ'YE OLİMPİK POLİGON KAZINDIRMA HEDEFİ
Tekirdağ'da kapatılan ve İstanbul'da İstinye'de kısa süre içinde faaliyetlerine son verilmesi beklenen poligon durumlarını değerlendiren Güçlü, Silivri'de bölgesel anlamda doğan ihtiyaçla alakalı belediyenin katkıları ile olimpik ebatlarda bir atılımı hayata geçirmeyi hedeflediklerini paylaştı.
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Bugün yıkım var
Sonraki » Çevre eğitimleri tamamlandı

YORUM YAP