Avcılar Sinekli’de buluştu

Avcılar Sinekli’de buluştu

16.11.2016 11:55:05

Silivri Avcılar, Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği'nin organize ettiği piknik Sinekli'de Pazar günü yoğun katılımla gerçekleşti.

Dayanışma etkinliğine Silivri Avcılar, Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği üyelerinin yanı sıra Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri, CHP ve AK Parti meclis üyeleri, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan ve muhtarları da yoğun katılım gösterdi. Silivri Avcılar, Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Dernek Başkanı Yaşar Kovan, etkinliklerine katılan ve destek veren herkese teşekkürlerini iletti.
Silivri Avcılar, Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Dernek Başkanı Yaşar Kovan katkılarından dolayı Nuray Koçer, Ali Kırlangıç, Hüseyin Koç, Öz Yüce Turizm, Burgaz Trans Nakilyat, Tamer Kamburoğlu, Tolga Abik, Kardeşler Havalandırma, Mutlu Bilgi, İlhan Albayrak'a, Axor Silah Sanayi'ne sponsorluğundan dolayı teşekkürlerini iletti. Avcılar, ayrıca Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a desteklerinden dolayı alanda afiş ile teşekkürlerini belirttiler.
Haber Merkezi

YORUM YAP