Aslan, yeniden Silivri’de

Aslan, yeniden Silivri’de

26.09.2017 09:44:03

İlçemiz eski dönem İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, Biga ve Bozcaada'daki İlçe Müdürlüğü görevlerinden sonra Silivri'ye şube müdürü olarak döndü. 

1998-1999 yıllarında Şanlıurfa'dan Silivri Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu'na Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak atanan Erdal Aslan, aynı okulda müdür yardımcılığı, ardından müdürlük görevinde bulunmuştu. Daha sonra Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürlüğü ve Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde müdürlük görevinde de bulunan Aslan, 2014-2016 yılları arasında Çanakkale Biga'da, 2016-2017 yılları arasında Bozacaada'da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptıktan sonra görev yeri değişikliği başvurusunda bulundu.

ERDAL ASLAN, SİLİVRİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE BAŞLADI
Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulunmasına rağmen tercihini Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şube müdürlüğünden yana kullandı. Ataması Haziran ayında yapılan Erdal Aslan, Silivri'deki Şube Müdürlüğü görevine bugün başladı.

CAN, RAM'A GERİ DÖNDÜ
Osman Kesici, Mehmet Şen, Murat Karipçin ve Erdal Aslan'ın atanmasıyla birlikte dört kişilik şube müdürlüğü kadrosu doldu. Şube Müdürü olarak görevlendirilen Can Dağaşan, bugün itibariyle Rehberlik Araştırma Merkezi'ndeki görevine döndü.

KARİPÇİN, KARARNAMESİNİ BEKLİYOR
Öte yandan Şube Müdürü Murat Karipçin'in durumu da belirsizliğini koruyor. Karipçin, kararnamesini bekliyor. İdari soruşturma neticesinde aldığı ceza ve akabinde bulunduğu itirazın sonucunu bekleyen Karipçin'in öğretmenliğe döneceği veya yeniden şube müdürü olarak görevlendirileceği tahminleri yapılmakta.
Renginar SALİ

YORUM YAP