ARKAZ’DAN TERÖR ÖRGÜTLERİNE MESAJ: Türk’ü öfkelendirmeyin

ARKAZ’DAN TERÖR ÖRGÜTLERİNE MESAJ: Türk’ü öfkelendirmeyin

29.12.2018 10:38:49

Türkiye Büyük Millet Meclisinde 2019 yılı bütçe görüşmelerinde söz alan MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Hayati Arkaz, “Terör örgütlerine bir mesajım var: Türk'ü öfkelendirmeyin. Türk milleti kendisinin hukukunu, vatanını, milletini, devletini koruyacak güçtedir. Unutulmasın ki tehlike ne kadar büyük olursa olsun Türk milleti daha büyüktür” dedi.

TBMM'de 2019 yılı bütçe görüşmeleri esnasında Arkaz, 2017 yılı merkezi yönetim kesin hesap kanunu tasarısı üzerine MHP grubu adına söz aldı. Arkaz, “Dünyanın en pahalı coğrafyasında yaşıyoruz. Bedeli en ağır şekilde ödenmiş gazi meclisin çatısı altındayız. Bin yıldır bu topraklarda bedel ödüyoruz, bedel ödemeye devam ediyoruz” dedi.
Arkaz, Birinci Dünya Savaşı konusunda, “1914 Birinci Dünya Savaşı başladı. Birinci Dünya Savaşı diğer ülkeler için dört yıl sürmüştür, biz de ise bunun süresi on yıldır. Bu on yıl içinde, 24 milyon kilometrekare olan topraklarımız 783 bin kilometrekareye düştü. 4,5 milyon insanımızı kaybettik; dul, yetim ve sakatlarımız kaldı, dağ taş Türk doğuruyor; bu böyle biline; 1 ölür, bin diriliriz” açıklamasında bulundu.
Arkaz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bin yıldır bu topraklardayız, sonsuza kadar bu topraklarda yaşayacağız. Terör örgütlerine bir mesajım var: Türk´ü öfkelendirmeyin. Türk milleti kendisinin hukukunu, vatanını, milletini, devletini koruyacak güçtedir. Unutulmasın ki tehlike ne kadar büyük olursa olsun Türk Milleti daha büyüktür. Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum.”
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Kapatıyoruz

YORUM YAP