Arıkan’dan kongreye ilişkin yorum

Arıkan’dan kongreye ilişkin yorum

24.04.2017 09:36:16

Silivri Ülkü Ocakları geçmiş dönem Başkanı Nurullah Arıkan, MHP'nin kongre sürecine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Şenol Türkyılmaz'ın MHP Silivri'nin 23 Nisan 2017 tarihli kongresinde görevi bırakma kararına değinen Nurullah Arıkan, Zafer Yalçın'ın adaylığına ilişkin de görüşlerini sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuyla paylaştı.

ARIKAN: TÜRKYILMAZ'IN ADAY OLMAYACAĞINA ÜZÜLDÜM
“Bu harekete emek vermiş her ülkücü gözümüzde kıymetlidir. Hareketin temel dinamiklerinden biri de ülküdaşlık hukukudur. Ülküdaşlık icap ederse öz kardeşten önce gelir ve önem arz eder. Bugün mevcut ilçe başkanımız Şenol Türkyılmaz ağabeyimin kongrede aday olmayacağını duyduğumda gerek İstanbul'da gerek Silivri'de hareketimize büyük hizmetleri olmuş, ilçemiz siyasi arenasında mihenk taşı kabul edilen ve tartışmasız tüm siyasi partiler ve partililer tarafından saygı duyulan hepimizin Şenol abisinin tekrar aday olmamasına oldukça üzüldüm.

“BAŞARILARA İMZA ATACAK GÜZEL SİLİVRİ'MİZE MİLLİYETÇİ HAREKETİN MÜHRÜNÜ VURACAKTIR”
Lakin aldığım diğer haber yüreğime su serpti ve umutlarımı diri tutmaya vesile oldu. O haber de kadim dostum dava arkadaşım Zafer Yalçın'ın Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı için adaylığını ortaya koyması. Gerek Ülkü Ocaklı olması gerek hareketin her noktasında gerektiğinde bırakın taşın altına elini koymayı gövdesini koyan bayrağı havada tutmak için gayret gösteren Zafer Yalçın ülküdaşlık hukukunun gereğini de hiç bir Ülkücü kardeşinden sakınmamıştır.
Biliyor ve inanıyorum ki ilçemizde ciddi başarılara imza atacak güzel Silivri'mize Milliyetçi Hareketin mührünü vuracaktır. Bu vesile ile kendisi ve ekibine başarılar dilerim.
Allah gayretlerimizi boşa çıkarmasın…”
Sevginar SALİ

YORUM YAP