XXXXX

Aman Dikkat Kaymakam Çıkabilir

Silivri Kaymakamlığına atanan Salih Keser henüz ilçemizde tam olarak tanınmıyor olmanın avantajını baskınlar düzenleyerek kullanıyor. Bizzat aktardığı üzere geçtiğimiz günler Çanta Muhtarlığını ziyaret etmiş. Kiralık ev aradığını söyleyerek, kendisine yardımcı olmak için can atan aza ile aralarında geçenleri muhtarlarla paylaşıyor.
Birçok muhtarımızın emlakçılık heveslerini Keser, tanışma faslında öğrenmiş oldu anlaşılan. Bakalım daha neler öğrenecek.
Bu arada Keser sigara yasağı konusunda da epey hassas görünüyor. Olmayanlara duyurulur.

NİCE SENELERE
AK Parti Silivri İlçe Başkan Yardımcısı ve İlçe Yürütme Kurulu Üyesi Filiz Baş Güler’in doğum günü bu gün. Kendisine sağlık, mutluluk ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

PANKARTLAR YOLDAN
ÇIKARTIYOR
Yol kenarlarına asılan pankartlar sürücüleri yoldan çıkartıyor. Gözünüz takılıp okumaya başladığınızda başınıza bir iş gelmemesi kaçınılmaz oluyor. Asılan bez afişleri tek tek olsa yine bir yere kadar. Alt alta üst üste birkaç tane konulunca durum daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Aman dikkat! Duyuruları, kutlamaları okuyacaksınız diye yoldan çıkmayın!

ÇOCUK PARKLARINDA
ASAYİŞ SIKINTISI
Silivri sokaklarında sıklaşan trafik uygulama ve kontrolleri güven duygusunu pekiştirirken, çocuk parklarında hapçılar ve balicilerin cirit atması huzursuzluk nedeni. Silivri’de şehir içindeki denetimler vatandaştan olumlu tepki alırken, parkların üstte belirttiğim durumu endişe yaratmakta. İlgililere duyurulur.

MEZARLIKLAR
KONUSUNDA ŞİKAYET
Yeni mezarlıkta sulama bidonları yokmuş ve çevrenin çok bakımsız, pis olduğu söylendi. Ayrıca eski mezarlıkta eski taşların sökülerek atıldığı iddiası var, bunu araştırmamızı ve bu yöndeki gelişmelerden rahatsız olduğunu iletti vatandaşlar. İBB’ye bağlı olup ilçemizde hizmet veren Mezarlıklar Müdürlüğü her iki konuyla ilgili kamuoyuna bir açıklama yapar umarım.

5 EKİM DÜNYA
ÖĞRETMENLER GÜNÜ
Silivri Eğitim Sen Temsilciliği 5 Ekim’i kutlayacak. Çarşamba akşamı saat 20.00’da sendika lokalinde yapılacak müzik dinletisi ve etkinliğe tüm emek dostları davetli.

Haberin devamı 04.10.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP