Altı Çizili Satırlar etkinliği

Altı Çizili Satırlar etkinliği

13.04.2020 11:55:12

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, düzenleyeceği Altı Çizili Satırlar etkinliği ile ilgili “Altını çizdiğiniz satırları bize gönderin, sayfamızda paylaşalım.” duyurusunda bulundu.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, uzaktan eğitim sürecinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik Altı Çizili Satırlar etkinliği düzenliyor. Etkinliğe katılacak öğrenciler, okudukları kitaplardan beğendikleri satırların altını çizecek ve çizilen satırların fotoğrafını belirtilen mail adresine gönderecek. Paylaşımlar 15 kelimeyi geçmeyecek. Paylaşımlar istmemkultur@gmail.com adresine yollanmalı. Gönderi ile birlikte öğrencinin adı, soyadı, okulu, sınıfı, okuduğu kitabın adı ve yazarın adı, soyadı yer almalı.

PAYLAŞIMLAR 27 NİSAN 2020 TARİHİNE KADAR GÖNDERİLECEK

Paylaşımlar 27 Nisan 2020 tarihi, saat 17.00'a kadar gönderilecek. Komisyon tarafından seçilen fotoğraflar @istmemkultur twitter adresinden paylaşılacak, her beğeni için 1, her retweet için 2 puan olacak şekilde puan hesaplaması yapılacak. Her kategoride en çok puan alan birinci yarışmacıya kitap seti hediye edilecek.

Paylaşımlarda milli ve manevi değerlerimiz, genel ahlak ilkeleri, olumlu rol ve modeller gibi hususlara dikkat edilmeli. Şartnamede belirtilmeyen hususlar ilgili karar yetkisi İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-Ge Kültür Birimi'nde.

Renginar SALİ

YORUM YAP