Allah tamamına erdirsin

Allah tamamına erdirsin

12.03.2019 13:51:48

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı emektarlarından, Meclis Üyesi Adayı Sami Barlas'ın kızı Begüm Barlas, Ölçer ailesinin oğulları Doğancan Ölçer'le nişanlandı. Siyaset dünyası temsilcileri nişan töreninde gençleri yalnız bırakmadı.

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı emektarlarından, geçmiş dönem İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Sami Barlas'ın kızı Begüm, Songül & Aydoğan Ölçer'in oğulları Doğancan Ölçer'le nişanlandı. Nişan Töreni, 9 M art 2019 Cumartesi akşamı Mega Silivri Tesislerinde düzenlendi. Törende Nalan & Sami Barlas ve Songül & Aydoğan Ölçer aileleriyle, çocukları Begüm ve Doğancan'ı, aile ve yakınları yalnız bırakmazken, AK Parti İstanbul Milletvekili Nevzat Şatıroğlu, Silivri Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar ve eşi Esma Işıklar, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, İyi Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, CHP Belediye Meclis Üyesi Saadet Gecoğlu, CHP Belediye Meclis Üyeleri Adayları Elif Yılmazer, Ender Unutan Ersözlü ve Buse Esin de davetliler arasındaydı.
Genç çiftin nişan yüzüklerini, AK Parti İstanbul Milletvekili Nevzat Şatıroğlu ile AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, hayırlı olsun dilekleri eşliğinde taktı.
Barlas ve Ölçer ailelerine hayırlı olması dileği ile Begüm ve Doğancan'ı bir kez daha tebrik ediyor, mutluluklar diliyor, Allah tamamına erdirsin diyoruz.
Haber Merkezi

YORUM YAP