Allah mürüvvetini de göstersin

Allah mürüvvetini de göstersin

23.08.2017 10:14:27

Piyata Cafe'nin sahibi Öz Alibeyliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Topçu ve eşi Havva Topçu, oğulları Kutay'a ömür boyu hafızalardan silinmeyecek bir sünnet düğünü yaptı.

Silivri'nin tanınmış isimlerinden Aydın Topçu ile Havva Topçu çiftinin oğulları Kutay, geçtiğimiz Cuma akşamı, Silivri Kalepark Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı. Kutay için organize edilen sazlı sözlü sünnet düğününe katılım yoğun oldu. İlçe protokolünü, esnaf oda başkanlarını ve iş dünyasından çok sayıda yöneticiyi bir araya getiren sünnet merasimine CHP İlçe Kadın Kolu Başkanı Elif Yılmazer ve aile yakınları, Silivri Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Erhan Özkök, Silivri eski Belediye Başkanı Selami Değirmenci, Silivri Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Elif Bilici, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru, Silivri Güreş Ağası Çetin Ceylan, Alibeyspor Kulübü Başkanı Ali Tonta, Emniyet Müdürü Atalay İşçan, Aytaç Oto Müzik sistemlerinin sahibi Aytaç Tuna, belediye personelleri ve çok sayıda davetli katıldı. Dev orkestranın renklendirdiği sünnet düğününde doyasıya eğlenen misafirler, Topçu ailesine "Allah damatlığını da göstersin" diyerek iyi dileklerde bulundu.

DÜŞMAN ÇATLATTILAR
Sünnet tahtının üzerinde düğüne alanına giren Kutay Topçu, mehter marşı eşliğinde davetlileri selamladı, sünnet düğünü için hazırlanan pastayı anne ve babasıyla birlikte kesti. Takı merasiminin ardından konser programına geçildi. Topçu ailesi çocuklarının erkekliğe attığı bu ilk adımda hem büyüklerin hem de küçüklerin gönlünce eğlendiği bir geceye imza attı. Düğüne gelen davetlilere teşekkür eden Aydın Topçu, “Bu mutlu günümüzde oğlumuz Kutay'ımızın sünnet düğününe davetimiz üzerine iştirak eden birbirinden değerli dostlarımıza mutluluğumuza ortak oldukları için, organizasyonda büyük emeği ve desteğini esirgemeyen Aytaç Tuna kardeşime ve organizasyon süreci içinde emeği geçen herkese ailem ve kendi adıma sonsuz teşekkürlerimi, saygılarımı sunuyorum. Sağ olun var olun. Allah'a emanet olun" diye konuştu.
Misafirlere yapılan ikramların en üst kalitede tutulduğu sünnet düğünü eğlencesi, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP