Alibeysporlu kızlar 2. Lig için Ankara’da

Alibeysporlu kızlar 2. Lig için Ankara’da

11.04.2019 13:32:26

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın talimatı ile verilen maddi destekle Ankara'da yapılacak olan TFF 2. Lige yükselme maçlarına gidecek olan Alibeyspor Kadın Futbol takımı tur ile döneceklerine söz verdiler.

TFF 3. Ligde grubunda yenilgi almaksızın şampiyon olan Alibeyspor Kadın Futbol takımı eleme maçlarının ilkinde Van temsilcisini 6-1 yenmesinin ardından ikinci turda rakibi Tokat temsilcisi Ufuk Keleş Gençlikspor maçı için Ankara'ya yola çıktı. Maddi imkansızlıklar nedeni ile 2. Lige yükselme maçlarına katılıp katılmayacakları muallakta olan Alibeyspor'da müjdeli haber önceki gün Silivri Belediyesinden geldi. Göreve yeni seçilen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a takımın son durumunu anlatan Başkan Ali Tonta gerekli desteği aldı ve Alibeyspor elemelere katılacak.

“ANKARA'DA BU İŞİ BİTİRECEĞİZ”

Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta yaptığı açıklamasında; “Kıt kanaat ile gençlerimize hizmet noktasında çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta Nevşehir deplasmanına Özcan Işıklar'ın desteği ile gittik ve turu geçerek geldik. Şimdi ise ikinci tur müsabakamız Ankara'da ve müsabakanın tüm masrafları ise göreve yeni gelen Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz üstlendi. Belediyemizin tahsis ettiği otobüs ile yola çıkıp anlaştığımız otele yerleşerek maça çıkacağız. Bizlere destekte bulunan herkese sonsuz teşekkür ederim. Desteklerle yürüyoruz ve inanıyoruz ki ilçemizi bir ilki daha yaşatıp TFF 2. Lige yükseleceğiz. Ayrıca takımımızın hocası Nursal Bilir'e de teşekkür etmek isterim. Nursal hocamız da beklentilerini küçük tutarak canla başla çalışmakta ve kızlarımızla ilgilenmekte. Tüm takımıma ve hocamıza güveniyoruz bu işi Ankara'da bitireceğiz” dedi.

YORUM YAP