Alibeysporlu gençlerden Milli hazırlık: 3-2

Alibeysporlu gençlerden Milli hazırlık: 3-2

13.06.2018 15:00:05

Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği, Turkcell sponsorluğundaki İşitme Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde bulunan Milli Takımımız, Avrupa Futbol Şampiyonası Ön Elemeleri öncesi Riva'daki kampında Alibeyspor ile hazırlık maçı yaptı.

İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası Ön Elemeleri'nde 16 Haziran'da deplasmanda oynayacağı Çekya maçı öncesi Ay-Yıldızlılar, önceki gün Süper Amatör Küme ekiplerinden Silivri Temsilcisi Alibeyspor Takımı ile Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde hazırlık maçı yaparak değerlendirdi.
Türkiye, İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde ilk maçını 29 Ekim 2017'de İngiltere ile oynamış ve 5-0 kazanmıştı. Ay-Yıldızlılar, Çekya'yı da yenip, grup liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.
Zorlu geçen maçı Milli Takım 3-2 kazanırken Alibeysporlu oyuncular da Milli Takım hocalarından olumlu notlar aldı. Riva, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde oynanan hazırlık maçına Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta, Alibeyspor Futbol Koordinatörü Nursal Bilir, A takımlar sorumluları Uğur Alper ve İbrahim Eğin de katılım sağlayarak hazırlık maçını yakından takip ettiler.
Engin AKIN

YORUM YAP