ALİBEYSPOR’DAN IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR

ALİBEYSPOR’DAN IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR

18.07.2018 11:44:53

Yıllardır işlettikleri Kaymakamlık arkasındaki açık otoparkın Belediyenin çevre düzenlemesi kapsamında tahliyesinin ardından gündeme gelen spekülasyonlara cevap Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta'dan geldi.

Alibeyspor Kulüp ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta, Hürhaber'e verdiği demeçle otopark konusundaki sürece açıklık getirdi. "Belediyenin projesi dahilinde burayı tahliye etmemiz gerekeceği bilinciyle çalıştık. Otoparkın kulüp çalışmalarımız açısından gelir anlamında önemi büyüktü. Bugüne kadar bizlere bu desteği sağlayan Silivri Belediye Başkanımız Özcan Işıklar'a teşekkür ediyoruz. Ve inanıyoruz ki kulüp çalışmalarımız açısından daha iyi başka gelir imkânları oluşturarak ilçe gençlerimiz ve sporuna hizmet etmemize olanak sunulacaktır" dedi.

TONTA: TAHLİYE SÜRECİNİN HER ZAMAN BİLİNCİNDEYDİK

"Yıllardır Silivri çarşı merkezinde işletmekte olduğumuz otopark ile ilgili belediyemizin bir projesi vardı. Biz de bu proje dahilinde her an bu alanı tahliye etmemiz gerekebileceğini bilerek hareket ettik. Her zaman Belediye Başkanımız Özcan Işıklar ile irtibat halinde olduk. Otoparkın tahliye aşamasında da bir sıkıntı yaşanmadı. Sadece Alibeyspor'u ve Silivri'yi gerçekten sevenler tarafından bir takım paylaşımlar ve söylemler oldu. Bu paylaşım ve söylemler tamamen münferit açıklamalardır. Kaldı ki biz Alibeyspor camiası olarak gerçekten çok büyük bir camiayız. Sadece Silivri'de değil, İstanbul'un birçok semtinde kulübümüzün adı ve ilçemiz bilinmektedir, ilçemizin reklamı çok iyi yapılmaktadır" diyen Tonta, kulüp çalışmaları hakkında bilgi vererek değerlendirmesini şöyle sürdürdü: "Erkek futbol takımının yanı sıra ilçemizi 3 yıldan beri kadın futbolu ile de temsil etmekteyiz. Öyle ki kadın futbol takımımızın ismi tüm ülke çapında bilinir duruma geldi. Geçtiğimiz sezon Eskişehir'de adeta bir destan yazdık. TFF 2. Ligi kıl payı kaçırdık. Bizler ilçesi için çalışan gönüllü neferleriz. Bizlere maddi anlamda destekte bulunan herkes başımızın tacıdır. Siyasi bir oluşum değiliz gençlere, gençliğe yatırım yapan bir kulüpten ziyade büyük bir aileyiz."

"BAŞKAN IŞIKLAR'A DESTEKLERİNDEN DOLAYI SONSUZ TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİZ"

"Asıl mesele otopark ve buradan elde ettiğimiz gelirle ilçemiz gençlerine sunduklarımız. Yıllardır bu otoparkı işletmekteyiz. Hiç kimseyle, hiçbir esnafla veya bürokratla ne bir kavgamız oldu, ne de en ufak bir tartışmamız. Buna çok önem verdik. Belediye Başkanımız Özcan Işıklar'ın projesi kapsamında alanı tahliye etmemizi isteyeceğini zaten biliyorduk. Bu bilinçle her an burayı terk edecek gibi çalıştık. Biz bugüne kadar yaptıkları katkılardan dolayı Sayın Belediye Başkanımız Özcan Işıklar'a sonsuz teşekkürü bir borç biliriz" diyen Tonta,  "Alibeyspor olarak hem ilçemizde hem de İstanbul genelinde yaptığımız sportif yatırımlarla tanınırız. Öyle ki şahsım sadece Alibeyspor ile spora katkıyı geliştirip İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda da görev alarak ilçemize hizmeti arttırarak devam ettiriyoruz. Sportif başarılarda da tamamen altyapılara ağırlık vererek kendi öz varlıklarımızla şampiyonluklar yaşamaktayız. Her yatırımımızı kendi ilçemiz gençliğine yapmaktayız.

"OTOPARK ALINIRKEN, DAHA İYİ DESTEK İMKÂNLARI SAĞLANABİLECEĞİNE İNANIYORUZ"

Alibeyspor güçlü bir camiadır maddi ve manevi desteği her zaman bulabilir. Buradan tekrar etmek isterim ki yıllarca maddi anlamda bizleri rahatlatan otoparkımız artık yok. Ama biz biliyoruz ki bu otopark işletmesi bizden alınabilir ama bunun gibi daha iyileri bizlere tahsis edilebilir. Bunun da inancına sahibiz. Yıllardır bizlerin her zaman yanında olan başkanımıza tekrar teşekkür ederiz.

"HİÇ KİMSEYLE BİR SORUNUMUZ YOKTUR"

Günlerdir Alibeyspor üzerinden bir takım yayınlar yapılmaktadır. Bu ve bunun gibi yayınlarda hiçbir katkımız ve yönlendirmemiz yoktur. Alibeyspor ilçesinin tüm kurum kuruluş ve bürokrasisi ile problemi de yoktur. Kendi halinde kendi yağıyla kavrulan bir büyük ilçe kulübüdür. Belediyemizin ilçemize kazandırmaya çalıştığı park projesi de tüm ilçemize hayırlı olmasını dileriz'' ifadeleriyle açıklamalarını tamamladı.

YORUM YAP