Alibeyspor’da keyifler yerinde

Alibeyspor’da keyifler yerinde

18.11.2017 10:28:30

TFF İstanbul 1. Amatör Küme ekiplerinden Alibeyspor'da hafta sonu alınan Çiftlikköy galibiyetinin ardından moraller süper.

Haftayı 3 puanla kapatan Alibeyspor haftanın ilk antrenmanını moralli bir şekilde yaptı. Çalışmayı İbrahim Eğin ve Uğur Alper birlikte yönetirken futbolcuların da son derece istekli ve arzulu oldukları gözlendi. Fizik kondisyon ağırlıklı geçen antrenmanda Eğin ve Alper oyunculara bir dakika olsun göz açtırmadı. Alibeyspor teknik heyeti adına bir açıklamada bulunan teknik direktör İbrahim Eğin, Muratbey maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi.
İbrahim Eğin “Biz ekip olarak sahada gereken mücadelemizi yapacağız. Fair Playa dikkat ederek oynayacağız. Futbol oyun kuralları içinde elimizden geleni yapacağız. Defans hattını sağlama alacağız. Kontrollü oynamaya çalışacağız. Galip gelirsek de liderlik yolunda önemli bir adım atmış olacağız” ifadesini kullandı. Öte yandan Alibey takımında Muratbey maçı öncesi kırmızı kart cezalısı Ramazan Çan ile sakatlığını tam olarak atlatamayan Oğuz'un takımını kritik maçta yalnız bırakacağı bildirildi.
Daha önce sezonu kapatan Abdülkerim'in de bu oyuncularla birlikte maçı tribünden izleyeceği ifade edildi.

YORUM YAP