Alibeyli şampiyonlar lige hazır

Alibeyli şampiyonlar lige hazır

8.11.2018 10:23:49

TFF 3. Lig temsilcilerinden Alibeyspor Kadın Futbol takımı yeni sezon için hazırlıklarını aralıksız Silivri Stadı'nda hafta 3 gün çalı- şarak hazırlanıyor, önceki gün yapılan idmanı ziyaret eden şube sorumlusu Semih Yasav sporcularına baklava ikramında bulundu.

Silivri'nin tek kadın futbol takımına sahip olan Alibeyspor'da takım yeni sezon için hazır. Teknik patron Nursal Bilir nezaretinde hazırlanan takım dur durak bilmiyor. Yeni sezon için kolları erken sıvayan takım haftada iki gün idman yaparak kadroya yeni dahil olan genç oyuncuların birbirlerini tanımaları da kolaylaşıyor.
Alibeyspor'da yeni sezonda hedef geçen sezon kaçırdıkları 2. Lige yükselmek olarak belirlendi. Geçtiğimiz sezon Eskişehir'de oynanan eleme maçlarında rakibine penaltı atışları sonucunda elenmişti.

YASAV; “BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN”
Silivri'de sportif tarihinde bir ilke imza atan isimler arasında olan Alibeyspor Kadın Futbol Takımı Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Semih Yasav yaptığı açıklama ile emeği geçen herkese teşekkür etti. Geçtiğimiz sezon grubunda oynadığı tüm müsabakaları yenilgi almaksızın kazanan Alibeyspor Kadın Futbol takımı Eskişehir'de oynadığı Play-Aut maçını penaltı atışlarının ardından kaybetmesi üzüntüye sebep olmuştu. Alibeyspor Kadın Futbol Takımı Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Semih Yasav yaptığı açıklamasında; “Biz Alibeyspor ailesi olarak ilçemizde bir ilke daha imza attık. Tarihinde ilk kez bir kadın futbol takımının 2. Lige yükselme maçları oynaması tarif edilemez. Grubumuzda zorlu rakiplerimizi bir bir geçip ismimizi eleme maçlarına yazdırdık.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Bizim için yani Alibeyspor ailesi için profesyonel ligde bir takıma önderlik edip desteklemek büyük bir başarıdır. Bizler tamamen amatör bir ruh içinde emeğimizi harmanlamaktayız. Tek derdimiz ilçemizin gençliğinin sportif yaşantılarına katkı sunmaktır. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Biz çok ama çok büyük ve güçlü bir aileyiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yeni sezonda bizi izlemeye devam etmenizi sözlerime eklemek isterim” diyerek sözlerini tamamladı.
Engin AKIN

YORUM YAP