Alibey ve Muratbey’den futbol ziyafeti 1-1

Alibey ve Muratbey’den futbol ziyafeti 1-1

20.11.2017 11:44:29

Stat: Silivri

Hakemler: Taner Çakır, İsa Gürol, Mustafa Sezer

Alibeyspor: Alkın 8, Barış 8, Burak 8, Halil 8, Gencay 8, Üzeyir 8, Burak 8 (53' Kaan 8), Mert 8, Kaan 8 (90' Eren 8), Ramazan 8 (89' Alican 8), Mert Geleş 8

Muratbeyspor: Ahmet 8, Uğur 8 (68' İbrahim 8), Bahadır 8, Can 8, Semih 8, Berke 8, Faruk 8, Alim 8, Emre 8, Sezer 8, İsmail 8 (58' Bilal 8)

Skor: 1-1

Goller: 24' Kaan (Alibey), 74' Sezer (Muratbey)

Kırmızı kart: 90' Emre (Muratbey)

Alibey ve Muratbey'den futbol ziyafeti 1-1

TFF İstanbul 1. Amatör Kümede zirve yarışında averajla birbirini takip eden Alibeyspor ve Muratbeyspor arasındaki mücadele adeta nefesleri kesti ve müsabakayı izleyen yüzlerce amatör sevdalısı futbola doydu.

Gruplarında birbiri ardına averajla liderlik yarışında olan Alibeyspor ve Muratbeyspor arasındaki mücadele nefesleri kesti. Doksan dakikası kıyasıya bir mücadeleye sahne olan maçta karşılıklı atılan mükemmel gollerle 1-1 beraberlikle puanlar paylaşıldı. Maça her iki takımda açık bir futbol anlayışı ile başladı. Orta alanda her iki takım da üstünlüğü eline almak için çok uğraştı. Maçın ilk yarısında daha etkili bir oyun sahneleyen ev sahibi takım Alibeyspor maçın 24.dakikasında Kaan'ın sağ çaprazdan mükemmel füzesi ile Alibey 1-0 öne geçti. Müsabakanın ilk yarısı bu tek golle tamamlandı. İkinci yarıya daha istekli başlayan takım ise Muratbey oldu. İkinci yarıda oyunu kendi sahasında kabul eden Alibey takımı kalesinde tehlikeli atakların olmasına izin verdi. Masabakanın 74.dakikasında Muratbeyli oyuncu Sezer akıl tutulması yaşatan bir vuruş ile Alibey ağlarını havalandırdı ve durumu 1-1 yaptı. bu dakikadan sonra her iki takım da kontra ataklarla birbirlerinin üstünde etkili olmaya çalıştı. Maçın 90.dakikasında Alibey yarı sahasında yaşanan bir pozisyonun ardından Muratbeyli oyuncu Emre maçın hakemine itirazlarını uzatınca kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Nefesleri kesen maç 1-1 tamamlandı.

YORUM YAP