Ali Düşmez ve ekibinden Silivri çıkarması

Ali Düşmez ve ekibinden Silivri çıkarması

5.12.2019 09:46:24

Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta'nın daveti üzerine tüm amatör kulüplerin Başkanı Ali Düşmez, TFF İstanbul İl Başkanı Ali Tanrıyaşükür ile birlikte İASKF yönetim kurulu üyeleri Silivri'ye çıkarma yaptı.

 

TFF İcra Kurulu Üyesi, TFF Amatör Kurul TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez İASKF Yönetim kurulunda yer alan ve Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta'nın daveti üzerine Silivri'ye geldi. Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta'nın daveti üzerine Silivri'ye gelen Ali Düşmez ve ekibi ilk olarak Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile bir araya geldi. Ali Düşmez, Volkan Yılmaz'a forma hediye ederken ilçenin ivedi yapılması gereken sportif faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde de bulunuldu.

 

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile yapılan toplantının ardından Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan'ın misafir ettiği heyet sahilde bulunan bir işletmede tüm ilçe kulüp başkan ve yöneticileri ile bir araya geldiler. İstanbul'da yaptıkları çalışmalardan da bahseden TFF İcra Kurulu Üyesi, TFF Amatör Kurul TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez bilgilendirmesinin ardından tek tek Silivri kulüplerinin sorunlarını dinledi. Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından yapılan toplu resim çekimi ile birlikte heyet Çatalca ve ardından da Avcılar kulüpleri ile bir araya geldi.

YORUM YAP