AKUT yararına düzenlenen sergi sona erdi

AKUT yararına düzenlenen sergi sona erdi

7.12.2016 12:00:27

AKUT'un 20. kuruluş yıldönümünde sanatçılar da düzenledikleri karma sergiyle destek sundu. Serginin kapanışı önceki gün yapıldı.  

Arama Kurtarma Derneği'nin 20. kuruluş yıldönümü Silivri Belediyesi ile Sanatçılar ve Sanatseverler Derneği'nin işbirliğinde ilçemizde özel söyleşi ve sergiyle kaydedildi. AKUT Onursal Başkanı, milli sporcu, profesyonel dağcı, yazar ve fotoğrafçı Nasuh Mahruki, düzenlenen söyleşiye katılarak derneğin 20 yıllık mücadelesini anlattı. Sanatçı ve Sanatseverler Derneği ise Lerzan Öke'nin başkanlığında AKUT yararına karma sergi düzenledi. Dernek Başkanı Öke, “Sanata Ve Sanatçıya Adanmış Bir Ömür” adlı kitabını imzalayarak destek verirken, Althan Enson, Beki Almaleh, Devrim Erbil, Ebru Uygun, Emine Toprak, Gıyas Korkut, Günseli Partanaz, Hilal Zılloğlu, Hüseyin Dertop, İnci Aydar, Mualla Arkan, Nermin Toy, Özcan Atamert, Pınar Partanaz ve Sadık Altınok eserleriyle sergiye katkı sağladı. Sergiden elde edilecek gelirin AKUT'a bağışlanacağı açıklandı. Üç gün süren serginin kapanışı önceki gün yapıldı.
Sanatçılar ve Sanatseverler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Lerzan Öke, Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonunda AKUT'a destek amaçlı düzenlenen karma sergiye katılımından ve genç kuşağı “Afete Hazırlıklıyız” sunum ve söyleşisi için Afet ve Çevre Yönetim Sistemleri Araştırma Derneği (AÇEYSAD) Başkan Yardımcısı Nermin Toy'a teşekkür etti.

Renginar SALİ

YORUM YAP