Aktif Çağrışım yenilenen haliyle yeni yerinde

Aktif Çağrışım yenilenen haliyle yeni yerinde

24.02.2018 09:45:51

Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yeni yerinde, yenilenen haliyle daha sağlıklı, güvenilir ve keyifli ortamıyla şifa dağıtmaya devam ediyor.

Seda Şahin yönetiminde Özel Aktif Çağrışım Rehabilitasyon Merkezi yeni yerinde, yenilenmiş biçimde hizmet vermeye devam ediyor. Şenay Erel'in kurum müdürlüğünde faaliyetlerini sürdüren merkez daha ferah bir ortamda, ihtiyaçlara daha iyi cevap verecek yenilenen haliyle dikkat çekiyor.

ŞAHİN: ALDIĞIMIZ GÜZEL SONUÇLARLA MUTLU OLUYORUZ
Seda Şahin, kurumsal kıstaslar ve yönetmeliklere uygun olarak düzenlenen yeni adreslerinde, Sanayi Karşısı, E-5 yan yol üzerindeki çalışmaları hakkında bilgi verirken, “Çocuklarımız ve ailelerinin rahat bir ortamda ağırlamak için sağlıklı, güvenilir ve keyifli bir ortam hazırlamaya gayret ettik. Bireysel ve grup olmak üzere, fizik tedavilerinden, konuşmaya, okuma yazma eğitimlerine, hippoterapi, fizyoterapi imkanı sunuyoruz. Aldığımız güzel sonuçlar ile hem çocuklarımız hem de ailelerin mutluluğuna şahitlik etmek tüm yorgunluklarımızı unutturuyor” dedi.
Daha fazla bilgi için 728 72 88 nolu telefonu arayabilir ya da Mimar Sinan Mahallesi, Feyyaz Altınorak Caddesi, No:104 adresinde merkezi ziyaret edebilirsiniz.
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki İstanbul soruları finalde hiç zorlamadı
Sonraki »

YORUM YAP